Αμερικανός πήγε σε διάσημο club της Μυκόνου και έπεσε σε πηγάδι βάθους 8 μέτρων


Αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ζητά ένας Αμερικανός επιχειρηματίας που έπεσε σε πηγάδι που βρίσκεται κοντά σε γνωστό beach bar της Μυκόνου.
Όπως ανέφερε, πέφτοντας στο αφύλακτο πηγάδι που βρίσκεται στον χώρο στάθμευσης του εν λόγω καταστήματος στη Μύκονο, υπέστη πολλαπλά κατάγματα με αποτέλεσμα να παραμείνει κλινήρης για πάνω από τρεις μήνες. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου του 2022.
Σύμφωνα με την εκπομπή «TLive» του Alpha, στη μήνυση που κατέθεσε ο επιχειρηματίας, ανέφερε ότι οι υπάλληλοι του μπαρ τον κατεύθυναν να σταθμεύσει το όχημά του σε συγκεκριμένο σημείο δίπλα από το κατάστημα. Ωστόσο, τα προβλήματα για εκείνον ξεκίνησαν όταν λίγες ώρες αργότερα όταν πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητο.

«Μετά το πέρας της παραμονής μου και ενώ περπατούσα, σύμφωνα με τις οδηγίες και εντός του χώρου στάθμευσης, έπεσα σε αφύλακτο πηγάδι βάθος 8 μέτρων», κατήγγειλε ο Αμερικανός επιχειρηματίας.
«Από τύχη σώθηκε η ζωή μου, από τύχη και μόνο. Γιατί στο βάθος του πηγαδιού υπήρχε πεταμένο ένα στρώμα, ένα ελαστικό αυτοκινήτου και νερό», όπως χαρακτηριστικά είπε και εξήγησε πως έμεινε εκεί εγκλωβισμένος όλο το βράδυ.

Συνεχίζοντας, περιέγραψε πως «αφού μου παρασχέθηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ πρώτες βοήθειες εντός του πηγαδιού, εν τέλει κατέστη δυνατός ο απεγκλωβισμός μου και η ανάσυρσή μου ώρες αργότερα». Τέλος, τόνισε πως οι γιατροί αποφάσισαν την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, ώστε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Μύκονος: Τι απαντά η νομική σύμβουλος του μπαρ για τα όσα κατήγγειλε ο άτυχος επιχειρηματίας
Από την πλευρά της, η νομική σύμβουλος του γνωστού μπαρ απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το πάρκινγκ. «Είναι μια αυτόνομη επιχείρηση, που δεν συνδέονται καθόλου επαγγελματικά», όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha.
Ακόμη, αναφέρθηκε πως το πάρκινγκ το διαχειρίζεται μια συγκεκριμένη εταιρεία. Μάλιστα, ο Αμερικανός επιχειρηματίας έχει κρατήσει και απόδειξη με το αντίτιμο που πλήρωσε, προκειμένου να παρκάρει εκεί.
Στην απόδειξη αυτή δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του γνωστού αυτού μπαρ στη Μύκονο.
(φωτογραφία αρχείου)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη