Νεκρός νεαρός οδηγός ΙΧ, μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο


Νεκρός νεαρός οδηγός ΙΧ, μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 25χρονο άνδρα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τη νύχτα, στον δρόμο Βόλου-Φαρσάλων, κοντά στις Μικροθήβες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε "συγκρούστηκε" με αγριογούρουνο.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε ένα αγριογούρουνο που βρίσκονταν πάνω στον δρόμο, βαριά τραυματισμένο, αφού είχε χτυπηθεί λίγο νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο, που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το άλλο αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα 40 ετών με κατεύθυνση προς τον Βόλο, η οποία κατά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου της με το ζώο, δεν τραυματίσθηκε. Ο άτυχος 25χρονος όμως, λόγω της πρόσκρουσης στο αγριογούρουνο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να εκτραπεί, να πέσει με σφοδρότητα πάνω σε τσιμεντένιο τοιχίο και να ανατραπεί στη συνέχεια. Από την σύγκρουση με το μεγάλο ζώο και την ανατροπή του αυτοκινήτου, ο 25χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο δεν συγκρούσθηκαν μεταξύ τους, αλλά ως αιτία ήταν η σύγκρουσή τους με το αγριογούρουνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη