Παππούδες διέκοψαν τη βάφτιση του εγγονιού τους – Τσακώθηκαν για το όνομα

Το θέμα του ονόματος του μωρού φαίνεται πως ακόμα και στις μέρες για κάποιους είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα. Τόσο που δεν διστάζουν να ρισκάρουν να αναβληθεί το μυστήριο της βάφτισης και να κάνουν φασαρία στον ιερό ναό.

Τέτοιου είδους περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στις ελληνικές σειρές, αλλά και στην πραγματικότητα. Η εφημερίδα "Πελοπόννησος” έφερε στο φως της δημοσιότητας μία τέτοια που συνέβη πρόσφατα σε βάφτιση στην Κάτω Αχαΐα.

Οι δύο παππούδες του μωρού προκάλεσαν μεγάλη ένταση και λογομάχησαν έντονα για… το όνομα του βρέφους. Ήταν τέτοια μάλιστα η φασαρία που προκάλεσαν που ο ιερέας έφτασε στο σημείο να πει πως δεν θα τελέσει το μυστήριο κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι γονείς του μωρού κάλεσαν τους παππούδες στον προαύλειο χώρο του ιερού ναού και στην κυριολεξία τους παρακάλεσαν να σταματήσουν τον καβγά τους και να δεχθούν το όνομα που είχαν αποφασίσει οι γονείς να δώσουν στο παιδί τους.
Τελικά λίγη ώρα αργότερα, το μυστήριο έγινε κανονικά, με τους δύο παππούδες όμως... απόντες. Τόσο από την εκκλησία όσο και από το τραπέζι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη