Σάκης Αρναούτογλου και Κατερίνα Λάσπα τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ


ΠΑΣΟΚ: Σάκης Αρναούτογλου και Κατερίνα Λάσπα, τομεάρχες με απόφαση Ανδρουλάκη.
Τις αποφάσεις του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, για τους νέους τομεάρχες ανακοίνωσε σήμερα (25.11.2022) το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα ο Σάκης Αρναούτογλου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος και η Κατερίνα Λάσπα.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου πλαισιώνει τον Τομέα Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός αναλαμβάνει Γραμματέας Πολιτισμού και η Κατερίνα Λάσπα τον τομέα Εθελοντισμού, ενώ ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος είναι αναπληρωτής γραμματέας Προστασίας του Πολίτη.

Στη νέα σύνθεση των τομεαρχών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τα νέα πρόσωπα είναι αρκετά, με σημαντικά βιογραφικά στο τομέα τους, η δε σύνθεση θεωρείται ισορροπημένη, καθώς εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του κόμματος, ενώ σημαντικό ρόλο αναλαμβάνουν στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη.
Οι Χάρης Δούκας, Ηλίας Κικίλιας, Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Μανώλης Βελεγράκης, Χρήστος Κακλαμάνης, Θανάσης Πετρόπουλος και οι πρώην υπουργοί Γιώργος Κουτρουμάνης, Γιάννης Κουτσούκος, Παύλος Γερουλάνος και Γιώργος Πεταλωτής αναλαμβάνουν το βάρος καίριων τομέων όπως η Ενέργεια-Οικονομία-Ανάπτυξη-Εργασία-Κοινωνική Ασφάλιση- Αγροτική Ανάπτυξη- Θεσμοί- Δικαιοσύνη- Άμυνα-Τουρισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη