Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Ερμή-Ανάδρομου Άρη, κάνεις πολλά λάθη σε επικοινωνίες και συναναστροφές! Επιπλέον, φέρεσαι κάπως ανώριμα και επιπόλαια και ενδεχομένως, να έχεις δυσάρεστες συνέπειες στην κοινωνική ζωή. Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται ευχάριστες μετακινήσεις και συναντήσεις!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες συζητήσεις με το έτερον σου ήμισυ, θα σε φέρουν στα όρια σου! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω αυθορμητισμού και υπεραισιοδοξίας, χάνεις ευκαιρίες για αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα, εργασιακά και οικονομικά ζητήματα, θέλουν προσοχή! Όχι σε συμφωνίες και υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου, την ψυχολογική ηρεμία σου και κυρίως τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται μία ωφέλιμη και εποικοδομητική αποκάλυψη για εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε οπωσδήποτε κόντρες, ζήλιες και υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί τα πράγματα είναι εύθραυστα. Σεξουαλικές παρεκκλίσεις και ρίσκα είναι ότι χειρότερο τώρα και πολύ πιθανόν να κάνεις πράγματα, που αργότερα θα μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή χρειάζεται η οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες, όσο είναι καιρός! Όχι σε καυγάδες εντός του εργασιακού χώρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα έρθουν ανατροπές, απρόσμενα γεγονότα και ρήξεις, που ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται να σε «σώσει» από τις απώλειες, την τελευταία στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες καταστάσεις στην σχέση σου, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως οι εκρήξεις σου, να φέρουν ρήξεις και αρνητικές συνέπειες, γι’ αυτό συγκρατήσου! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέκεσαι σε ερωτικές ιστορίες που ξέρεις από την αρχή, πως είναι λάθος επιλογές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συμπεριφορά σου απέναντι στους συναδέλφους σου, θα φέρει μεγάλα προβλήματα! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά επιρρεπής σε λάθος αγορές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη να τακτοποιήσεις τα πάντα! Η ημέρα θα έχει εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, πρακτικά προβλήματα και τρεξίματα που θα σε αγχώσουν ενδεχομένως! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται ανανεωτικές αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στην σχέση σου και ξεσπάς πάνω στο έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, θα σε εκθέσει στο εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, η βιασύνη και η αφηρημάδα, ίσως σε παρασύρουν σε λάθη στην δουλειά! Ένα οικονομικό απρόσμενο πρόβλημα έρχεται!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα με Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για έπαρση, εγωκεντρισμό, επιπολαιότητα και απληστία, όπως και άλλες συμπεριφορές, που ενδεχομένως θα χαλάσουν την καλή σου φήμη! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγικές στιγμές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προστάτεψε την καλή σου ερωτική φήμη στις ερωτικές σου επαφές. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε το παράνομο παιχνίδι, γιατί θα έρθουν αποκαλύψεις που θα βλάψουν την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι στο υπερβολικό άγχος και την σύγχυση, εξαιτίας ενός οικονομικού ή εργασιακού προβλήματος που προκύπτει τώρα ξαφνικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, πες όχι σε ρήξεις, εκρήξεις, καυγάδες και παράλογες αντιδράσεις, στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται ότι θα βρεθούν λύσεις σε ορισμένα παρελθοντικά προβλήματα, που σε βασανίζουν καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και καυγάδες χωρίς ουσιαστική αιτία, διότι θα έχεις σίγουρα ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, πες οπωσδήποτε όχι, σε έναν έρωτα από τα παλιά, που σε παρασύρει λόγω πάθους, διότι θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μετρίασε ισχυρογνωμοσύνη και πείσματα! Απρόσμενα έξοδα προκύπτουν, που αφορούν το σπίτι!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, χρειάζονται προσοχή οι μετακινήσεις σου και κυρίως ο τρόπος που οδηγείς, αφού παρασύρεσαι σε λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται ευχάριστα νέα, μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στον δεσμό ή τον γάμο σου, θα είναι κάπως ανατρεπτικές και αγχωτικές! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και πρόσεχε πολύ τι μηνύματα στέλνεις, κατά την διάρκεια ενός φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανυπομονησία και η βιασύνη σου, ενδεχομένως να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον εργασιακό τομέα σήμερα! Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα για αυτοκίνητο ή μετακίνηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις να είσαι πιο προστατευτικός και προσεκτικός με τα κεκτημένα σου, αφού έρχονται ανατροπές και αρνητικές εξελίξεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα επαναφέρει την σιγουριά στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι υποχωρητικός με το άλλο σου μισό και να πεις όχι στην ζήλια αλλά και στην κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, μην ξεγελιέσαι από μεγάλα λόγια και μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ, έχοντας μεγάλες προσδοκίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα κάνεις λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Οικονομικά, περιόρισε την τάση σου για αλόγιστη σπατάλη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τα ξεσπάσματα σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα επαναφέρει την ηρεμία και την ψυχραιμία σου και θα γλιτώσεις τις μεγάλες ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες απρόσμενες καταστάσεις, θα σου φέρουν καυγάδες και ίσως ρήξεις σοβαρές με το ταίρι σου, γι’αυτό μείνει ψύχραιμος οπωσδήποτε! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις και ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ξαφνικές αρνητικές αλλαγές που θα σε αγχώσουν και θα σε πανικοβάλλουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αρκετά τα ψυχολογικά και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα την σημερινή ημέρα φίλε Αιγόκερε, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ανάδρομου Άρη! Σε βασανίζουν και πάλι κάποια άγχη και φοβίες! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, προστατεύει τα μυστικά σου και σε συμβουλεύει να κινηθείς παρασκηνιακά, κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος παρασύρεσαι σε απαγορευμένες ερωτικές σχέσεις! Ωστόσο, καλύτερα να το αποφύγεις, διότι έρχονται ξαφνικές αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μείνε μακριά από ανεκπλήρωτους ή πρώην έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται απρόσμενα και αγχώνεσαι! Οικονομικά, θα μετανιώσεις σήμερα για κάποια υπερβολικά έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Την σημερινή ημέρα, οφείλεις οπωσδήποτε να είσαι πολύ προσεκτικός στις επικοινωνίες με τους φίλους σου, αγαπητέ Υδροχόε! Με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, περιόρισε άμεσα τα ξεσπάσματα σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σε βοηθήσει, ώστε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην αμελείς το έτερον ήμισυ, για χάρη φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι προκλητικός κατά την διάρκεια ενός φλερτ και ενδεχομένως να εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ορισμένα σχέδια σου ανατρέπονται! Οικονομικά, μην κάνεις αλόγιστες σπατάλες σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ανάδρομου Άρη, σε παρασύρει σε λάθη στην συμπεριφορά σου και εκτίθεσαι! Προσπάθησε να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα επαναφέρει την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, έγκαιρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχονται αναπόφευκτες ρήξεις στην σχέση σου με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, θες έντονες εμπειρίες στον έρωτα, αλλά με την παρορμητική σου συμπεριφορά, χαλάς την εικόνα σου, όσον αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται ισχυρές ανατροπές στα επαγγελματικά σου! Ορισμένα απρόσμενα οικονομικά προβλήματα σε αναστατώνουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη