Οδηγός ταξί, "θώπευσε" πελάτισσα


Αδιανόητο περιστατικό παρενόχλησης με πρωταγωνιστή έναν οδηγό ταξί που συνεργάζεται με εφαρμογή κλήσης ταξί σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στου Ζωγράφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr μια νεαρή γυναίκα κάλεσε στις 12 το μεσημέρι ταξί μέσω της εφαρμογής διότι ήθελε να μετακινηθεί από τον Άγιο Δημήτριο προς Ζωγράφου.

Φτάνοντας στον τελικό προορισμό της, διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί της το πορτοφόλι της. Φανερά αναστατωμένη ζήτησε αρχικά συγνώμη από τον οδηγό του ταξί και στη συνέχεια με ευγενικό τρόπο του πρότεινε να την περιμένει, ωσότου ανέβει στο διαμέρισμα του φίλου της και επιστρέψει γρήγορα με τα χρήματα που του οφείλει.

Όμως ο ταξιτζής, είχε διαφορετική άποψη και έκρινε πως μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία προς όφελος του ώστε να ικανοποιήσει... βαθύτερες επιθυμίες του. Έτσι αντί να συμφωνήσει να αφήσει τη νεαρή κοπέλα να ανέβει στο διαμέρισμα του συντρόφου της και εκείνη να επιστρέψει με τα χρήματα, της αντιπρότεινε «να τα βρούνε αλλιώς...»

«Δεν χρειάζεται να με πληρώσεις» της είπε ξερά, σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας. Και συνέχισε: «Θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά, κάνοντας άλλα πράγματα». Την ίδια στιγμή μάλιστα έβαλε το χέρι του στο πόδι της και άρχισε να την χαϊδεύει. Η νεαρή κοπέλα τρόμαξε, άνοιξε τη πόρτα και άρχισα να τρέχει. Πάνω όμως στον πανικό της, ξέχασε την τσάντα της μέσα στο ταξί. Αμέσως τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε το περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη