Θεσσαλονίκη : Αναζητείται ο ασυνείδητος οδηγός, που παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζή κοπέλα


Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο ασυνείδητος οδηγός, που παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζή κοπέλα
Δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο αλλά το είχε δανείσει σε 30χρονο Αλβανό φίλο του, φέρεται να υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του οχήματος που τα ξημέρωμάτα της Τρίτης, παρέσυρε, τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 21χρονη φοιτήτρια, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος εντοπίστηκε, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας και υποστήριξε πως δεν έχει καμία ανάμιξη με την παράσυρση της κοπέλας, αφού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το σκούρο γκρι Skoda οδηγούσε τα ξημερώματα ο 30χρονος, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις και του το είχε δανείσει εκείνη την ημέρα.

Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, κυρίως για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών. Την αστυνομία έχει απασχολήσει στο παρελθόν και ο 44χρονος νόμιμος ιδιοκτήτης του οχήματος.

Μέχρι στιγμής, ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα από την αστυνομία ως οδηγός του αυτοκινήτου, ωστόσο θεωρείται τυπική διαδικασία και είναι ο «νούμερο ένα» ύποπτος. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της αυτόφωρης διαδικασίας του 48ωρου, έχει στηθεί ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης παρατημένο, χωρίς πινακίδες, με σπασμένο παρμπρίζ και χτύπημα στην μια πλευρά, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Πολίτες που ήταν μπροστά στο περιστατικό, είχαν καταφέρει να καταγράψουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και τον έδωσαν στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 21χρονη
Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το σκούρο γκρι αυτοκίνητο, το οποίο περιγράφεται ως «πειραγμένο» με εξάτμιση που έκανε θόρυβο, χτύπησε την νεαρή κοπέλα που, πιθανότατα, διέσχιζε τον δρόμο στο ύψος της Καμάρας και στη συνέχεια έγινε «καπνός».

Οι σκηνές που ακολούθησαν θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες από ταινία, αφού πολίτες που άκουσαν τον θόρυβο πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο για να δουν τι συνέβη, φώναζαν στον οδηγό να σταματήσει και ένας διανομέας κυνήγησε με το μηχανάκι το αυτοκίνητο, που κατάφερε να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής.
Μάλιστα, ο οδηγός του αυτοκινήτου οχήματος, στην προσπάθειά του να φύγει από το σημείο, έκανε όπισθεν και πάτησε ξανά την 21χρονη, την ώρα που βρίσκονταν βαριά τραυματισμένη στην άσφαλτο.

Η άτυχη κοπέλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν επί τόπου οι διασώστες του ΕΚΑΒ, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, μεταξύ άλλων, στο κεφάλι όπου φέρει βαρύτατα τραύματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη