Θεσσαλονίκη : Εξελίξεις στο θρίλερ με τον "εξαφανισμένο" ταξιτζή


Ο ταξιτζής επέστρεψε το ταξί στο συνεργείο του ιδιοκτήτη, στη Θεσσαλονίκη. Η εξαφάνισή του, είχε προκαλέσει ανησυχία. Τα ίχνη του οδηγού χάθηκαν εκ νέου, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν, τι κρύβουν οι κινήσεις του…

Δύο και πλέον εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του, στη Θεσσαλονίκη, ο ταξιτζής έδωσε σημεία ζωής και επέστρεψε το ταξί στο συνεργείο του ιδιοκτήτη του. Εκείνος βρισκόταν εκτός συνόρων, καθώς είχε πάει στη Γαλλία για να αγοράσει ένα καινούργιο όχημα. Ο οδηγός που παρέμενε αγνοούμενος, άφησε ένα σημείωμα, μέσα από το οποίο ζητάει συγγνώμη και υπόσχεται στο μέλλον να εξηγήσει τις κινήσεις του.

Το «εξαφανισμένο» ταξί επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης 1η Νοεμβρίου 2022 ο ταξιτζής που παρέμενε άφαντος από τις 17 Οκτωβρίου και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στον ιδιοκτήτη, Άνθιμο Σαχπάζη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός άφησε το ταξί κλειδωμένο στο συνεργείο που διατηρεί ο ιδιοκτήτης στον Άγιο Παντελεήμονα, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια πήγε μέχρι το σπίτι της μητέρας του ιδιοκτήτη και παρέδωσε κρυφά το κλειδί, μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε χαρακτηριστικά «με συγχωρείς, θα σου εξηγήσω». Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε και πάλι, με τα ίχνη του, να έχουν χαθεί εκ νέου.

Ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο Άνθιμος Σαχπάζης χθες το απόγευμα ταξίδεψε στη Γαλλία προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με νέο ταξί, καθώς είχε πειστεί ότι δεν θα εντοπίσει το όχημα που είχε μισθώσει στον οδηγό και που συνεργάζονταν από τον Ιούλιο.

«Αυτή τη στιγμή περιπολικό από την ασφάλεια Κιλκίς πηγαίνει στο συνεργείο για να το επιβεβαιώσουν και εκείνοι, αν και ήδη έχουμε την ενημέρωση ότι είναι το ταξί του αδερφού μου» ανέφερε στο thesstoday.gr, ο αδελφός του Άνθιμου Σαχπάζη, συμπληρώνοντας ότι «υπάρχει και εντολή να μην ακουμπήσει κανείς το όχημα για να γίνει πλήρη διερεύνηση».

Υπενθυμίζεται πως ο ιδιοκτήτης είχε υποβάλει μήνυση στον ενοικιαστή του ταξί του. «Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Μενεμένης εντόπισαν τον πατέρα του, ο οποίος πλέον είναι ενήμερος για το ζήτημα. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βρεθεί ο άνθρωπος. Ψάχνω και τον οδηγό μου και το αμάξι μου» είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη