Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Πλούτωνα, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου, στο έπακρο! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσεις αποκαλύψεις, οι οποίες σε βοηθούν να πάρεις τις ορθές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις μία συζήτηση ουσιαστική, με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για μία νέα αισθησιακή και σταθερή σχέση!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς επιτέλους κάποιες δυσκολίες, αφού θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε έντονες και πιεστικές καταστάσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το θετικό για εσένα Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επαφών! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να πάρεις χαρά από συζητήσεις και συνομιλίες, με τα άτομα που αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία, για έναρξη νέας σταθερής σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση της σχέσης σου, αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος, προσγειωμένος και αξιόπιστος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η πιο κατάλληλη ημέρα είναι εδώ, για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις που είχαν υποστεί παρεξήγηση ή ψυχρότητα! Οικονομικά, δεν είναι ιδιαίτερα καλή ημέρα για αποφάσεις ή συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα! Διεκπεραιώνεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα σε κούραζαν! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι σχετικά ψυχρή και βαρετή! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αποδοτικότητα σου είναι στα καλύτερα της και αυτό σε οδηγεί στην επιτυχία! Πετυχημένες οικονομικές συμφωνίες έρχονται επίσης σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, ώρα να απολαύσεις τον θαυμασμό των άλλων στην κοινωνική σου ζωή! Τύχη θα έχεις, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές συναναστροφές, θέματα παιδιών, δημιουργικότητας και ψυχαγωγίας! Με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και με το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα έχεις μόνο επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτικές στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν καυτές και παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, που θα ανανεώσουν την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά, δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, πέρα από τις δικές σου υπερβολές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είναι αρκετά ωφέλιμο για εσένα, ιδίως γιατί θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και στο σπίτι! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει λύσεις σε παρελθοντικά προβλήματα, που ακόμα σε βασανίζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική ανανέωση της σχέσης σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία τέλεια ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος! Εκμεταλλεύσου την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είσαι απόλυτα αποδοτικός και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, έρχονται ξαφνικά έξοδα σήμερα, που αφορούν το σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, τύχη θα έχεις σήμερα σε κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Ευνοείσαι επίσης, για ταξίδια και γενικά μετακινήσεις! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει την ευκαιρία κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ, χαρμόσυνες επικοινωνίες, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και απρόσμενες ευχάριστες συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα, με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε τέλεια μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες και επαγγελματικά, χρησιμοποίησε την οξυδέρκεια σου, ώστε να πετύχεις στόχους!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα ανακτάς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Πλούτωνα! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αποδείξεις την πραγματική σου αξία σου και να κερδίσεις εύκολα αυτό που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα μπει στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδιωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό, χαρακτηρίζονται από πάθος, αισθησιασμό και μπόλικο ρομαντισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εξελίξεις και τα γεγονότα μέσα στον εργασιακό χώρο, ωφελούν πολύ την πρόοδο σου! Κάθε οικονομική σου δραστηριότητα ή απόφαση σήμερα, θα έχει επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες και υψηλούς στόχους! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής, για να αλλάξεις ριζικά κάθε τι που σε ενοχλεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το άλλο σου μισό, ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής και ψύχραιμος στις συζητήσεις και δράσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις κατακτήσεις και θαυμαστές την σημερινή ημέρα, νέες γνωριμίες, φλερτ και εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διατήρησε την υπομονή σου και την διαλλακτικότητα σου, στον χώρο της δουλειάς, για να γλιτώσεις κόντρες! Οικονομικά, θα πάρεις μεγάλη χαρά σήμερα, με μία απρόσμενη εξέλιξη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα θα αποκαταστήσεις την ψυχική σου ηρεμία και την σιγουριά για τον εαυτό σου! Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σβήνεις δύσκολες καταστάσεις και τοξικές σχέσεις! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις ζωή σου, μέσα από παρασκηνιακές επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες σου για την βελτίωση της σχέσης ή του γάμου σου, από το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε άτομα που ανήκουν αλλού και κακώς, επιδιώκεις να γίνεις το τρίτο πρόσωπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά αργά ή γρήγορα, όλα θα ξεπεραστούν! Οικονομικά, θα υπάρξει θετική απάντηση, σε κάτι που αναμένεις σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα όλα βελτιώνονται και έρχονται άπειρες επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει ευχάριστες αλλαγές, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει χαρά, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις εξομολογήσεις και κατακτήσεις, αφού σε χαρακτηρίζει γοητεία, ερωτισμός και ταπεραμέντο! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις τους σκοπούς σου, αλλά και δίκαιη ισότητα στην σχέση σου, με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε τα απρόσεχτα και προκλητικά λάθη σε δουλειά και οικονομικό τομέα! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παρορμητικά λάθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πρέπει να δράσεις παρασκηνιακά με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, και θα κερδίσεις αυτά που επιθυμείς! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψεις κρυφές ενέργειες άλλων ή ορισμένα μυστικά που σε αφορούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η κατάλληλη ημέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής και πολλές ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις να αναγνωρίσεις μόνο τις αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις πράγματα και όχι να φερθείς παρορμητικά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, μπορείς να αναμένεις πολλές ευκαιρίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις σπουδαίους στόχους! Επιπλέον, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει εύνοια σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, εξωτερικού, ταξιδιών και μετακινήσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, για να πείσεις το ταίρι σου, για τις επιθυμίες και τις ανάγκες που έχεις, για την σχέση και τον γάμο σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οφείλεις σήμερα να συγκεντρωθείς λίγο παραπάνω, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη περίοδος για συμφωνίες και υπογραφές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη