Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, ήρθε η ημέρα, που θα δώσεις ένα οριστικό τέλος σε παλαιά προβλήματα και δυσκολίες, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν! Με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα έρθουν στον δρόμο σου, άπειρες λύσεις και εποικοδομητικές αποκαλύψεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ορθές αποφάσεις!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε τον τομέα της κρεβατοκάμαρας με το άλλο σου μισό και περνάτε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις απανωτές ευκαιρίες την σημερινή, ώστε να σαγηνεύσεις με την γοητευτική προσωπικότητα σου, το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος θα λυθούν όλα! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν σίγουρα εύνοια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η ημέρα είναι ιδανική, για να αναζωπυρώσεις και να βελτιώσεις, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Τα άτομα που σε περιβάλλουν, θα σου δώσουν μόνο χαρά και θα σου προσφέρουν ουσιαστική ικανοποίηση! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα, υπόσχεται και ένα πολύ ευχάριστο νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε την ευκαιρία, για να ξεκινήσεις μία νέα όμορφη σχέση, που υπόσχεται! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αναζωπύρωση σχέσης, ανανεώνοντας την καθημερινότητα σας με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, την σημερινή ημέρα, βελτιώνονται! Στα οικονομικά, βρίσκεις τις ισορροπίες που είχες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες και ευκαιρίες, που θα εξυπηρετήσουν την ισχυρή σου ανάγκη, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για έναρξη άσκησης ή διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα παραμελήσεις σήμερα την σχέση σου, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα προκύψει την σημερινή ημέρα, ένας νέος παθιασμένος έρωτας, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις σε καριέρα! Οικονομικά, να είσαι διπλά προσεκτικός σε οικονομικές συμφωνίες σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται σίγουρα διασκεδαστικές και ευχάριστες στιγμές! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό στην κοινωνική σου ζωή και χορταίνεις εκδηλώσεις θαυμασμού! Θα έρθουν αρκετές εξελίξεις, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές συναναστροφές, θέματα που αφορούν παιδιά, δημιουργικές δράσεις και ψυχαγωγικές εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την σημερινή ημέρα, άπειρες ευκαιρίες και ερωτικές επιλογές, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για πολλές δυνατότητες, που θα σου δώσουν την ευκαιρία για εδραίωση, επισημοποίηση και αναζωπύρωση σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου στα οικονομικά σου ζητήματα! Στην καριέρα, μπορεί να κουραστείς, αλλά θα έχεις εν τέλει επιτυχία!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, είναι απόλυτα ωφέλιμο για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου σήμερα, σοφά και έξυπνα! Αν εμπιστευτείς το ένστικτο σου, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την οικία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μαζί με το ταίρι σου, συναισθηματική ανανέωση στον δεσμό σας και πολλές ρομαντικές, τρυφερές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε την μεγάλη ευκαιρία που θα έρθει σήμερα, για μία παθιασμένη επανασύνδεση, με έναν παλιό έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, τα πράγματα πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Οικονομικά, βρίσκεται μία οικονομική λύση που αφορά ένα οικογενειακό πρόσωπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα εποικοδομητική για την ζωή και την καθημερινότητα σου! Απολαμβάνεις εύνοια σε κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές, αλλά και κάθε είδους μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου και θα εκπληρώσεις πολλές από τις επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μία ψυχαγωγική έξοδος σήμερα, με το έτερον ήμισυ, θα αναζωπυρώσει απόλυτα τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι φλερτ, ευχάριστες ερωτικές επαφές, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και πολλά ραντεβού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, βρίσκουν την λύση τους! Πες ναι σε συμφωνίες και νέα ξεκινήματα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα ετοιμάσου για θετικά γεγονότα και καταστάσεις, λόγω της βοήθειας του Εξάγωνου Αφροδίτης-Πλούτωνα! Θα μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις με ευκολία, αρκετές επιθυμίες και να υλοποιήσεις σχέδια, γεγονός που θα επαναφέρει επιτέλους την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επιτέλους ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου στιγμές σεξουαλικότητας και αισθησιασμού με το άλλο σου μισό! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις αποδείξεις για την αφοσίωση του στο πρόσωπο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου σχέδια, υλοποιούνται σήμερα, αφού το πορτοφόλι σου ευνοείται! Στην καριέρα, χρειάζεται υπομονή και μπόλικη δουλειά, προκειμένου να πετύχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, μία τέλεια ημέρα για το ζώδιο σου! Εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε με κάθε τρόπο, το ιδιαίτερα θετικό Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και θα δεις πως θα μπορέσεις να πετύχεις με ευκολία, βαθιές επιθυμίες, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Υλοποιείς τα σχέδια και τις ιδέες σου και αλλάζεις ριζικά ό,τι δεν σου αρέσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις μία ημέρα, γεμάτη κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, στιγμές πάθους και σεξουαλικότητας, θα ανανεώσουν την σχέση σου, με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, επιβραβεύεσαι για την μέχρι τώρα σκληρή δουλειά! Οικονομικά, επίσης οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές για εσένα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, απολαμβάνεις μία ημέρα, γεμάτη ηρεμία και σιγουριά! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε ανανεώνει ψυχολογικά, βελτιώνει την διάθεση σου, διώχνει όλες τις δύσκολες καταστάσεις και σε απαλλάσσει από δυσάρεστες εμπειρίες και αναμνήσεις! Καλό θα ήταν, την σημερινή ημέρα, να ακούς την διαίσθηση και το ένστικτο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία νέα σημαντική και άκρως γοητευτική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πολλές καυτές στιγμές με το ταίρι σου και επιπλέον, θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού η ημέρα είναι ιδιαίτερα συντροφική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ορισμένες αποκαλύψεις, θα κάνουν πολλές δυσκολίες να ξεπεραστούν επιτέλους! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις ένα χαρμόσυνο νέο και μόνο χαρούμενες εξελίξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, μπορείς να περιμένεις την σημερινή ημέρα, άπειρες θετικές αλλαγές και θεαματικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου, που εδώ και καιρό επιθυμούσες, με την βοήθεια του Εξάγωνου Αφροδίτης-Πλούτωνα! Να αναμένεις χαρμόσυνες στιγμές με τους φίλους σου, όπως και αναζωπύρωση των φιλικών σου σχέσεων, με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η γοητεία, ο ερωτισμός και η φλογερή σου προσωπικότητα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στόχους με το άλλο σου μισό και ταυτόχρονα, απολαμβάνεις αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Στην καριέρα, αν αποφύγεις προκλητικά λάθη, όλα θα πάνε πρίμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, επωφελείσαι πολύ από την σημερινή δυναμική όψη του Εξάγωνου Αφροδίτης-Πλούτωνα! Θα καταφέρεις να ανακαλύψεις κρυφές ενέργειες ορισμένων ατόμων που σε αφορούν άμεσα και προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν! Οφείλεις να εμπιστευθείς άφοβα την ενισχυμένη σου διορατικότητα και να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά την πειθώ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για να πετύχεις σταθεροποίηση της σχέσης σου και να βάλεις γερές βάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ποιοτικό φλερτ, αξιόλογες γνωριμίες και σπουδαίες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, είσαι αρκετά ευνοημένος, αρκεί να αρπάξεις ευκαιρίες! Εύνοια θα έχεις και στον οικονομικό τομέα, αφού έρχονται έξτρα έσοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν την σημερινή ημέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και να υλοποιήσεις ιδέες και σχέδια κάθε είδους, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, εξωτερικού, ταξιδιών και επαφών με πρόσωπα από απόσταση, έχουν ιδιαίτερη εύνοια τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει πολλές νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για ερωτικά ραντεβού και αποκαλύψεις που θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σου! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς τέλεια με το ταίρι σου και ανανεώνεται την σχέση σας, με εξόδους ψυχαγωγίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πρέπει να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας και βιασύνης! Οικονομικά, πες ναι, σε συμφωνίες και υπογραφές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη