Ταξιτζής έβγαλε πιστόλι στον Γιάννη Στάνκογλου


Μήνυση σε βάρος ταξιτζή υπέβαλλε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, σύμφωνα με τον οποίο ο επαγγελματίας οδηγός τον απείλησε με όπλο στο κέντρο της Αθήνας

Το επεισόδιο με οδηγό ΤΑΧΙ και τον ηθοποιό είχε κατάληξη στο ΤΑ Συντάγματος με αλληλομηνύσεις, τη σύλληψη επαγγελματία του αυτοκινητιστή και συνέχεια στο Αυτόφωρο. 
Σύμφωνα με την εγγραφή της καταγγελίας του ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου, τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/12) στη συμβολή της οδού Αμερικής, στο ύψος της Πανεπιστημίου, ο ηθοποιός οδηγός οχήματος, διαπληκτίστηκε με επαγγελματία οδηγό ΤΑΧΙ όταν άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας με κίνηση στη λωρίδα που είχε κίνηση ο ίδιος, αποφεύγοντας ωστόσο τη σύγκρουση.

Ακολούθησε σοβαρό φραστικό επεισόδιο μεταξύ των οδηγών, και φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία του ηθοποιού, αποβιβάστηκαν από τα οχήματά τους, και ο 48χρονος ηθοποιός κινήθηκε στο εμπρόσθιο μέρος του ΤΑΧΙ με πρόθεση να καταγράψει την πινακίδα του, και ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο επαγγελματίας οδηγός τον απείλησε με όπλο (περίστροφο) και εγκατέλειψε το σημείο.

Ο ηθοποιός κάλεσε την Άμεση Δράση και μετέβη στο ΤΑ Συντάγματος, όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του οδηγού ΤΑΧΙ για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση. 
Όπως αναφέρει αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr ο επαγγελματίας οδηγός εντοπίσθηκε σε αναζητήσεις, συνελήφθη και με τη δικογραφία σε βάρος του παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη