Ομαδικός βιασμός σε σχολείο : Ανήλικοι κακοποιούσαν και βιντεοσκοπούσαν συμμαθητή τους, έξι συλλήψεις

 

Ομαδικός βιασμός σε σχολείο της Αθήνας : Ανήλικοι κακοποιούσαν και βιντεοσκοπούσαν συμμαθητή τους, έξι συλλήψεις.

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες έχουν σοκάρει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση του ομαδικού βιασμού, αφού οι ανήλικοι φέρονται όχι μόνο να κακοποιούσαν βάναυσα και – κατ’ εξακολούθηση – τον συμμαθητή τους αλλά και να βιντεοσκοπούν και τα όσα του έκαναν. Και αυτό το βίντεο έχει «μοιραστεί» σε όλο το σχολείο
Συνελήφθησαν την Τέταρτη (21/12) το πρωί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών έξι ανήλικοι για υπόθεση βιασμού άλλου ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι ανήλικοι κατηγορούνται ότι τις πράξεις αυτές τις έκαναν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη