Bουλευτής παράτησε σύντροφο και τρία παιδιά για πρωταγωνίστρια ταινιών ...ενηλίκων

Bουλευτής παράτησε σύντροφο και τρία παιδιά για πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων
O Γερμανός βουλευτής των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Χάγκεν Ράινχολτ, χώρισε την επί 16 χρόνια σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών τους για να βρίσκεται στο πλευρό της πρώην πρωταγωνίστριας ταινιών ενηλίκων, Ανίνα Ουκάτς. 
 «Από το 2017, υπήρχε μία σπίθα μεταξύ μας», παραδέχεται ο 44χρονος Ράινχολτ στην εφημερίδα «Bild», προσθέτοντας: 
«Γνωριστήκαμε και αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον μέσα στο κόμμα FDP. Η 43χρονη Ουκάτς έγινε μέλος του FDP το 2021, ενώ πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια στις τοπικές εκλογές του 2023 στο Έλμσορν, που βρίσκεται στο κρατίδιο Σλέσβιγκ - Χόλσταϊν. 

 Η 51χρονη πρώην σύντροφός του, Καρολίν Πράισλερ, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και επίσης μέλος του κόμματος FDP στο Μπάρτ, που βρίσκεται στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο- Πομερανίας. 

Η ίδια δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι υποφέρει από τον χωρισμό τους. 
 «Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια πικρή περίοδος για μένα», έγραψε στο Twitter. Καρολίν Πράισλερ, η πρώην σύντροφος του Χάγκεν Ράινχολτ Καρολίν Πράισλερ, η πρώην σύντροφος του Χάγκεν Ράινχολτ Αντίθετα, η Ανίνα Ουκάτς δηλώνει τρισευτυχισμένη. 
 «Είναι μεγάλη η αγάπη μας και απολαμβάνουμε μαζί ένα ευτυχισμένο μέλλον», λέει η Γερμανίδα πρώην πορνοστάρ στη γερμανική εφημερίδα. Στο παρελθόν, η Ανίνα Ουκάτις έχει γυρίσει ερωτικές ταινίες, ενώ έχει εμφανιστεί και σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Promι Big Brother».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη