Εκτέλεση δύο ανδρών σε καφετέρια, σε πλατεία γεμάτη κόσμο, βράδυ Κυριακής 18/12 στην Νέα Σμύρνη Αττικής


Πυροβολισμοί έπεσαν αργά το βράδυ της Κυριακής έξω από γνωστό μπαρ στην πλατεία Νέας Σμύρνης Αττικής, με αποτέλεσμα ένας άνδρας, αγνώστων στοιχείων έως τώρα, να πέσει νεκρός, δύο να τραυματιστούν βαριά και ένα ακόμη ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αργά το βράδυ σήμερα Κυριακή 18/12, εμφανίστηκε ξαφνικά, μπροστά από το μπαρ ένας άνδρας, που φορούσε χειρουργική μάσκα, και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των θαμώνων.
Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. 

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η ευρύτερη περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.
Νεκρό είναι και το δεύτερο θύμα της μαφιόζικης επίθεσης από τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), καθώς καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον άνθρωπο που δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Το δεύτερο θύμα, 44 ετών, δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον 41χρονο που φαίνεται να ήταν ο στόχος της επίθεσης με πυροβολισμούς που σόκαρε την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο νεκροί ήταν αλβανικής καταγωγής και γνωστοί στις Αρχές, πιθανότατα από υποθέσεις ναρκωτικών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη