Επ' αυτοφώρω σύλληψη συμμορίας τσιγγάνων που διέρρηξαν διαμέρισμα


Σε άμεση ανταπόκριση πληρώματα της ΔΙΑΣ Αθηνών, προχώρησαν σε σύλληψη τσιγγάνων “επί των έργω” όταν περίοικοι αντιλήφθηκαν την παραβατική δράση τους

Οι τέσσερις τσιγγάνοι, εισέβαλαν (09/12-12.00) σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο του Παγκρατίου- στην περιοχή του νεόδμητου Ιδρύματος Γουλανδρή- και επιδόθηκαν σε κατόπτευση του χώρου. Αφού βεβαιώθηκα ότι οι ένοικοι διαμερίσματος απουσίαζαν, προχώρησαν σε διάρρηξη.

Περίοικοι οι οποίοι αντιλήφθηκαν την παρουσία και την παραβατική δράση τους, καθώς συνεργός τους περίμενε σε ρόλο τσιλιαδόρου στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Πληρώματα της ΔΙΑΣ μετέβησαν άμεσα και προχώρησαν σε σύλληψη επί το έργω των τεσσάρων Ρομά, τους οποίους οδήγησαν με περιπολικό για τα περαιτέρω στο ΤΑ Παγκρατίου.

Είχε προηγηθεί και άλλη καταγγελία (09/12) διαχειριστή πολυκατοικίας, για Ρομά οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλλουν σε διαμερίσματα πολυκατοικίας -στην ίδα περιοχή- στο Παγκράτι. 

Η ανταπόκριση των πληρωμάτων της ΔΙΑΣ ήταν άμεση, ωστόσο οι τσιγγάνοι αντιλήφθηκαν την κινητοποίηση των περιοίκων, και πρόλαβαν να διαφύγουν προ αφίξεως των πληρωμάτων της ΕΛΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη