Οι προτάσεις διασκέδασης της ημέρας

 



Πολλές και ενδιαφέρουσες οι επιλογές σήμερα....όρεξη να έχεις και λεφτά για να ξοδεύεις...!!!!

Στα θεατρικά της ημέρας εχουμε την Έφη Μπίρμπα και τον Άρη Σερβετάλη να παρουσιάζουν «Το όνειρο ενός γελοίου» του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Άραγε, τι είναι όνειρο και τι πραγματικότητα, τι είναι ορατό και τι αόρατο;

«Το όνειρο ενός γελοίου» του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, η γεμάτη πνευματική ενέργεια και συμβολισμούς παράσταση των Έφη Μπίρμπα και Άρη Σερβετάλη, που ενθουσίασε χιλιάδες θεατές αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την πορεία της στην Αθήνα και έρχεται στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ από 17 Δεκεμβρίου για λίγες παραστάσεις.

Επίσης  έχουμε την παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» στο Θέατρο «ΡΟ

 Το Σύγχρονο Θέατρο Θεσσαλονίκης Ροντίδη, παρουσιάζει για 4η σεζόν την κωμωδία του Μολιέρου ¨Ο Αρχοντοχωριάτης¨, στο Θέατρο ¨ΡΟ¨ Αριστοτέλους 23 2ος όροφος.


Έργο με πλήθος κωμικών σκηνών και ανατροπών που προκαλούν αβίαστο γέλιο. Ήρωας, ένας πλούσιος έμπορος, που ο αρχοντοξεπεσμός του τον κάνει να θέλει να φανεί καλύτερος από ότι γεννήθηκε, δηλαδή να γίνει αριστοκράτης, με αποτέλεσμα να τον ξαλαφρώνουν οι επιτήδειοι…. δάσκαλοι, ή να τον ¨χειροτονούν¨, ευτελίζοντας τον, με τίτλους και παράσημα.

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Γιώργος Ροντίδης, Σκηνογραφία: Βάσος Καδίτης, Κοστούμια και Make Up Artist: Ελένη Δημοπούλου, Μουσική Επιμέλεια, Αφίσα, Επιμέλεια Προγράμματος: «Art», Παραγωγή: Εταιρεία «Προσκήνιο», Ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Νίκος Ζώκας, Γιώργος Χαντζαρίδης, Στέλλιος Σταυρίδης, Φένια Σαλούκα, Χριστίνα Νασιάδου, Στέλλα Αθανασιάδου, Πρόδρομος Ροντήρης, Nίκος Καρυδόπουλος και ο Γιώργος Ροντίδης

Τιμή εισιτηρίου 13€

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 2310 261584

Για τους λαικολεβέντες τώρα,Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στο Barbarella Live Party ο Θοδωρής Φέρρης και οι Κατερίνα Λιόλιου και Ματίνα Ζαρα υπόσχονται....πολλά. Το πρόγραμμα συμπληρώνει ο ταλαντούχος Nassauce!


Τελευταία και καλύτερη όλων, η κλασική λάτιν πρόταση, το rsence (χριστουγεννιάτικο) πάρτι που θα γίνει στον Ξαρχάκο με την υποστήριξη της φοβερής και τρομερής ομάδας του Αρσένη,τις μουσικάρες του Βαλάντη και με σπέσιαλ γκεστ ....... Dj NASSOS !!!
θα είμαστε όλοι εκει!!!! 



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη