Τι οδήγησε στην αυτοκτονία το ανήλικο αγόρι


Τι οδήγησε στην αυτοκτονία το ανήλικο αγόρι
Τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που φέρεται να αντιμετώπιζε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καθώς και η δυσκολία του να συνηθίσει την μετακόμιση του από την Ελβετία όπου διέμεναν οικογενειακώς, φέρονται να ήταν οι αιτίες για να βάλει τέλος στη ζωή του ο 15χρονος στο Παλαιό Φάληρο.
Το παιδί το παρακολουθούσε ψυχολόγος, ενώ ήταν αντίθετος στον επαναπατρισμό της οικογένειας από την Ελβετία πριν από έναν χρόνο, όταν και έγινε πρόταση στον πατέρα του να αναλάβει επιτελικό πόστο σε τράπεζα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το εννιάρι πιστόλι με το οποίο αυτοκτόνησε ο 15χρονος, το κατείχε νόμιμα ο πατέρας του.

Οι τελευταίες λέξεις του 15χρονου
"Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω". Αυτές φέρεται να ήταν οι τελευταίες λέξεις του 15χρονου παιδιού, που έβαλε τέλος στην ζωή του, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του στο Παλαιό Φάληρο.
Δευτερόλεπτα πριν, είχε καλέσει το 112 και εξέφρασε την πρόθεση του να αυτοκτονήσει, δίνοντας μάλιστα την διεύθυνση της οικείας του. Άμεσα αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν τον πατέρα του έξω από την πόρτα. Όταν κατάφεραν να μπουν στο μπάνιο, εντόπισαν αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι τον ανήλικο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στον "Ευαγγελισμό" όπου και εξέπνευσε λίγο αργότερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη