Μάχη για την ζωή της δίνει η Celine Dion


Μάχη για την ζωή της δίνει η Celine Dion
Έναν μεγάλο Γολγοθά ανεβαίνει η Σελίν Ντιόν, η οποία δίνει μάχη ζωής με μια πολύ σπάνια νευρολογική ασθένεια. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 54χρονη τραγουδίστρια μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όπου τόνισε ότι μάχεται με την ασθένεια αυτή εδώ και χρόνια.
Δυστυχώς σήμερα η Σελίν Ντιόν επιβεβαίωσε τους φόβους, αφού ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια: Το Stiff Person Syndrome.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο, η πάθηση αυτή αφήνει επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο αυτό, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου, με την Ντιόν να αναφέρει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Η 54χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της στους θαυμαστές της, με μια ανάρτηση στο Instagram, σημειώνοντας πως θα ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία, στην οποία είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια πολύ σπάνια ασθένεια η οποία «χτυπά» τον έναν στους 1.000.000 ανθρώπους, σύμφωνα με την Σελίν Ντιόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη