Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε σε ταράτσα, μαζί με τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν


Τον δρόμο για την… φυλακή πήρε ο 28χρονος επίδοξος διαρρήκτης που εγκλωβίστηκε σε ταράτσα με τους αστυνομικούς κατά την προσπάθειά του να «μπει» σε σπίτι στο Ηράκλειο.
Ο 28χρονος, που είχε πλούσιο βιογραφικό στις κλοπές, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο Αυτόφωρο όπου το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, αφού ήταν υπότροπος (είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοιες υποθέσεις) και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Ολα συνέβησαν την Πέμπτη στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων, όταν ο 28χρονος ανέβηκε στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου ενός σπιτιού και με έναν λοστό επιχείρησε να διαρρήξει το παράθυρο για να μπει εισβάλει και να το κλέψει.

Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές και ειδοποιήθηκαν οι αρχές και τότε άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο. Μόλις τους αντιλήφθηκε 28χρονος «σκαρφάλωσε» στην ταράτσα. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και ο διαρρήκτης πήδηξε στην διπλανή ταράτσα.

Ύστερα από λίγο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν ωστόσο διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να κατέβουν με ασφάλεια υπό το φόβο μήπως ο 28χρονος τους ξεφύγει πηδώντας από την ταράτσα. Το αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστούν όλοι στην ταράτσα και να ειδοποιούν την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους.

Στο σημείο πήγε κλιμακοφόρο πυροσβεστικό όχημα που κατάφεραν και κατέβασαν τον 28χρονο δράστη και τον παρέδωσαν στα χέρια των Αρχών.
(φωτογραφία αρχείου)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη