"Χριστούγεννα με καιρό....Πάσχα"


Χριστούγεννα με ήπιο καιρό και χωρίς ιδιαίτερο κρύο, σε αντίθεση όμως με την Πρωτοχρονιά που το σκηνικό του καιρού θα είναι χειμωνιάτικο, με πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενημέρωσε πως "προς τα Χριστούγεννα θα οδηγηθούμε με ήπιο καιρό. Στο ερώτημα αν θα έχουμε βροχές και αν θα είναι ισχυρές, δεν μπορούμε να απαντήσουμε, μιας και η ανάλυση της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας μπορεί να ρίξει λίγο φως θερμοκρασιακά, στα υπόλοιπα όμως υπάρχει πυκνό σκοτάδι, το οποίο θα αρχίσει να αραιώνει μέρα με τη μέρα", έγραψε ο γνωστός μετεωρολόγος και τόνισε πως ο καιρός θα θυμίζει Πάσχα και όχι Χριστούγεννα.

"Που σημαίνει ότι τα πολλά χιόνια με τα σκληρά κρύα απομακρύνονται αρκετά. Οι βροχές όμως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους με "μαλακό" όμως θερμοκρασιακά καιρό. Κάπως έτσι δεν είναι και το Πάσχα;".

"Πάμε προς Πασχούγεννα λοιπόν και βλέπουμε για πιο έντονα κρύα πιθανότατα προς το τέλος του χρόνου ή και πιο μετά", κατέληξε ο κ. Μαρουσάκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη