Σε ΜΕΘ νοσηλεύεται εργαζόμενος μετά από εργατικό ατύχημα


Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος που έπεσε το πρωί της Παρασκευής (9.12) από απορριμματοφόρο στο Ηράκλειο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο άνδρας, που εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου, νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κρανιεκτομής, καθώς και αφαίρεσης αιματώματος. Σημειώνεται πως έπεσε από το απορριμματοφόρο την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει.

Το πρωί της Παρασκευής ο 56χρονος εργαζόμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου την ώρα που βρισκόταν στην πίσω πλευρά του απορριμματοφόρου, γλίστρησε και έπεσε στο οδόστρωμα.

Το απορριμματοφόρο, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κνωσό, ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους συναδέλφους του να ενημερώνουν τις Αρχές ενώ τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την υγεία του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη