«Χαμόγελο του Παιδιού» : Η Κλέλια Χατζηιωάννου ανέλαβε για τον Δεκέμβριο την μισθοδοσία εργαζόμενων


Ανακοίνωση εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για την νέα δωρεά της Κύπριας Κλέλιας Χατζηιωάννου : 
"Η κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου, διαχρονική και ουσιαστική υποστηρίκτρια του «Χαμόγελου», για μία ακόμα φορά στέκεται στο πλευρό μας και αυτά τα Χριστούγεννα γίνεται ο δικός μας Άγιος Βασίλης προσφέροντάς μας ένα πραγματικά πολύτιμο δώρο…
Με εμπιστοσύνη στο έργο του «Χαμόγελου» και των ανθρώπων του, η κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου ανέλαβε για τον Δεκέμβριο να καλύψει τη μισθοδοσία των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά, που μεγαλώνουμε σε τέσσερα Σπίτια μας πανελλαδικά, προσφέροντας 80.000 € !
Οι 65 Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι, Εκπαιδευτικοί, Παιδαγωγοί, Μαγείρισσες, Καθαρίστριες και Οδηγοί στα τέσσερα Σπίτια, που βρίσκονται με αγάπη και φροντίδα δίπλα στα 78 παιδιά μας και φυσικά ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού ευχαριστούμε από καρδιάς τον δικό μας Άγιο Βασίλη αυτά τα Χριστούγεννα …. την κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου.
Η εμπιστοσύνη, η αγάπη και το ενδιαφέρον της για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μας τιμά και μας ενδυναμώνει!"


Η Κλέλια Χατζηιωάννου είναι Κύπρια επιχειρηματίας, «πριγκίπισσα των τάνκερ» και μέτοχος στην EasyJet, την αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον αδελφό της, Στέλιο Χατζηιωάννου.
Σύμφωνα με τη wilkipedia κατέχει με συνολική αξία άνω των 80 εκατομμυρίων δολαρίων, κυρίως στο Μονακό, την Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο. Η Κλέλια Χατζηιωάννου είναι η κόρη του Λουκά Χατζηιωάννου, ενώ έχει δύο αδέρφια, τον Πόλυ Χατζηιωάννου και τον Στέλιο Χατζηιωάννου. 
Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Σκορίλα και το ζευγάρι  απέκτησε δύο παιδιά, την Άννα και τον Λουκά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη