"Την έσφαξα γιατί θόλωσα όταν μου είπε να μην ξαναβρεθούμε"


Στον 8ο όροφο του μεγάρου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, βρίσκεται από χθες, Κυριακή (11/12) το βράδυ η 17χρονη μαθήτρια που το απόγευμα της ίδιας ημέρας κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι την 23χρονη φίλη της στο Μαρούσι.

Η «άγουρη» δολοφόνος μέχρι αργά χθες πριν τη μεταγωγή της από την Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής στο «Ανηλίκων» ήταν σε κατάσταση σοκ. Οπως λένε «πηγές» στο protothema.gr, έδειχνε χαμένη στον δικό της κόσμο ενώ δεν ήταν σε θέση να καταθέσει.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε….» ήταν τα λόγια που ψέλλιζε για την 23χρονη φίλη της με την οποία ήταν πολυ δεμένες έχοντας στενή σχέση, ενώ οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν πως η 17χρονη, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει βαριά αγωγή, τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε τα φάρμακά της.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κατέθεσαν και οι γονείς της μαθήτριας. Ο πατέρας της, γνωστός καρδιολόγος της περιοχής, μετέβη αμέσως στο σημείο καθώς το ιατρείο του είναι κοντά, ενώ η μητέρα της είπε στους αστυνομικούς ότι απουσίαζαν όλοι από το σπίτι και όταν ειδοποιήθηκαν από την πεθερά της που άκουσε τη φασαρία, μπήκε μέσα και είδε την κόρη της να τρέχει ξυπόλητη, βουτηγμένη στο αίμα. Μάλιστα οι γονείς της είπαν οτι η μαθήτρια έχει από μικρή προβλήματα ψυχιατρικά, ενώ αναφέρθηκαν και στη στενή σχέση της κόρης τους με το θύμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη