Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του τραγικού θανάτου του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου


Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος βρήκε τραγικό τέλος μόλις στα 46 του χρόνια το καλοκαίρι του 2021. Το τελευταίο βράδυ της ζωής του, βρισκόταν στην επαρχιακή οδό Θηβών – Θίσβης, με κατεύθυνση το χωριό Δομβραίνα Βοιωτίας. 
Ο 46χρονος, κάποια στιγμή σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και βγήκε στον δρόμο. Τότε, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε στη μέση του δρόμου.

Από τότε οι στενοί συγγενείς του ζητούν απαντήσεις με την αστυνομική έρευνα να συνεχίζεται. Δεν έχει βρεθεί ο οδηγός και το όχημα που σκότωσε τον ράπερ. Οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας εξετάζονται με προσοχή, με ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο να συντηρεί το μυστήριο που καλύπτει την υπόθεση.

Είναι ένα βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος πρατηρίου καυσίμων της περιοχής. Δείχνει ένα αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο λευκό σκάφος να περνάει από το αντίθετο ρεύμα από αυτό που βρήκε τραγικό θάνατο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, γύρω στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Αυγούστου 2021. Ήταν στο 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Θηβών – Θίσβης Βοιωτίας, κοντά στο χωριό του, Ξηρονομή.

Η οικογένεια του άτυχου μουσικού απευθύνει έκκληση στον οδηγό να καλέσει στο Ανθρωποκτονιών της Αθήνας, που κάνει τώρα τις έρευνες και να αναφέρει ό,τι είδε στο σημείο. Η σύντροφος του μουσικού Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τα όσα γνωρίζει, για το μήνυμα που του έστελνε στο κινητό του τηλέφωνο, τη στιγμή που έχανε τη ζωή του, αλλά και για το γεγονός πως δεν την είχαν καλέσει να καταθέσει.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση. Πράγματα τα οποία έπρεπε να γίνουν τότε, δεν έγιναν. Από την αστυνομία δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο και θέλω να καταθέσω τα όσα γνωρίζω, που μπορεί να βοηθήσουν», είπε χαρακτηριστικά η Δάφνη Ρεμούνδου.

«Γνωρίζω ανθρώπους που ενδεχομένως να ήθελαν να κάνουν κακό στον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο, που μπορεί να είχαν πρόθεση, να είχε στραβώσει το κλίμα. Από τη στιγμή που ο πραγματογνώμονας είδε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία στην άσφαλτο από όχημα που να έχει σταματήσει απότομα ή να έχει μεγάλη ταχύτητα, εγώ τείνω να πιστεύω ότι το αμάξι που τον χτύπησε, ήταν σταθμευμένο. Η εκδοχή είναι να είχε κάποια συνάντηση εκεί πέρα που στράβωσε», πρόσθεσε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον σύντροφό της, λίγα μόλις λεπτά πριν βρεθεί νεκρός. «Το τελευταίο μου μήνυμα είναι ακριβώς την ώρα που υποτίθεται πως έγινε το δυστύχημα. Ήταν 00:58. Ήταν πολύ σοκαριστικό αυτό. Εγώ ήμουν στην Κέρκυρα. Είχα μιλήσει και με την αδελφή του, γιατί ήταν αναστατωμένος. Είχαμε τους διαπληκτισμούς μας και μετά αισθανόταν πάρα πολύ άσχημα και μου ζητούσε συγγνώμη», κατέληξε.


newsit.gr






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη