Ανήλικο αγόρι αυτοκτόνησε με το όπλο του πατέρα του, αφού τηλεφώνησε στο 112


Ανήλικο αγόρι αυτοκτόνησε με το όπλο του πατέρα του, αφού τηλεφώνησε στο 112
Ο ανήλικος τηλεφώνησε στο 112 και ανέφερε ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία ενημερώθηκαν για την κλήση και έσπευσαν στο σπίτι από το οποίο είχε γίνει το τηλεφώνημα, στην οδό Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο.
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, όταν ένας 15χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και κατέληξε λίγο αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, στον «Ευαγγελισμό», όπου διακομίστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 15χρονος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 14:00 στο «112» και ανέφερε ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει, ενώ αμέσως μετά έκλεισε το τηλέφωνο. Ο έφηβος που είχε πάρει το πυροβόλο όπλο του πατέρα του, ο οποίος το κατείχε νόμιμα, αστόχησε την πρώτη φορά που αυτοπυροβολήθηκε, δυστυχώς, όμως, όχι και την δεύτερη. Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Πέλοπος εντόπισαν τον 15χρονο βαρύτατα τραυματισμένο. 
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οικογένεια του 15χρονου επέστρεψε στην Ελλάδα, από ευρωπαϊκή χώρα όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη