Αμερικανός επιχειρηματίας αγόρασε ομάδα της Ελληνικής Super League

Αμερικανός επιχειρηματίας αγόρασε ομάδα της Ελληνικής Super League
Ο Παναιτωλικός αλλάζει σελίδα μετά από χρόνια.
Το χρυσό κεφάλαιο «Κωστούλας» στον Παναιτωλικό κλείνει ύστερα από χρόνια παρουσίας του στο διοικητικό θώκο της ομάδας. Ο ιστορικός ηγέτης της ομάδας του Αγρινίου, σε συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Αμερικανό επιχειρηματία, Μάτσιελ Καμίνσκι συμφώνησε στην παραχώρηση των μετοχών της ομάδας.

Μάλιστα, αναμένεται εντός της ημέρας, ο νέος ιδιοκτήτης των «καναρινιών» να βρεθεί στην πόλη, ενώ η μεταβίβαση των μετοχών έχει προχωρήσει στην ΕΕΑ (Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού).
Κατά μία πηγή το deal της μεταβίβασης αφορά και τις εγκαταστάσεις της ομάδας (Emileon), ενώ «έτρεχε» για αρκετό καιρό απευθείας μεταξύ των δύο ανδρών (υπήρξαν ελάχιστοι ενδιάμεσοι).

Τι σημαίνει πλέον αυτό επί του πρακτέου; 
Από σήμερα (8/12) τα «καναρίνια» ανήκουν στον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο του real estate στις ΗΠΑ, αλλά και ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ενώ η φερεγγυότητά του καλύπτει τον όρο που είχε θέσει ο Φώτης Κωστούλας ώστε να πουλήσει, δηλαδή εγγυάται την επόμενη ημέρα των «κυανοκίτρινων».
Ποιος είναι ο νέο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι με προσωπική περιουσία 1 δισ. δολάρια
Το όνομά του απασχόλησε τελευταία φορά το Μέρσισαϊντ τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν και πάλι γράφτηκε το ενδιαφέρον του για την αγορά της Εβερτον.
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προχώρησε - όπως φαίνεται.
Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι είναι ένας γνωστός Αμερικανός επιχειρηματίας, γεννημένος στην Πολωνία. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μινεσότα με πτυχίο στη Βιολογία και τη Φυσική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη