Τρεις μήνες μετά τον λαμπερό γάμο, ήρθε το διαζύγιο


Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 11 Σεπτεμβρίου με τον άλλοτε αγαπημένο της, Παναγιώτη Τριβυζά.
Έπειτα από πεντέμισι περίπου χρόνια σχέσης το ζευγάρι είχε ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησιάς στο Πόρτο Ράφτη. Ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα ο γάμος φαίνεται να «σκότωσε» τον έρωτα και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» Σταυρούλα Χρυσαειδή και Παναγιώτης Τριβυζάς, θα ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, με τους δύο τους όμως να μην έχουν προχωρήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, σε σχετικές δηλώσεις.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως θα παντρευτεί πριν τη συμμετοχή της αθλήτριας στο ριάλιτι, με τον σύντροφό της να αναλαμβάνει όλες τις ετοιμασίες του γάμου.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου, ο σύζυγός της: «Είχαμε πάει διακοπές στη Μαγιόρκα και πήγαμε σε ένα νησάκι απέναντι εκείνη την ημέρα, σε ένα εστιατόριο που ήταν μέσα σε βράχο. Εκεί ήταν αγχωμένος και ιδρωμένος και κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω να περάσουμε την υπόλοιπη μας ζωή μαζί και εγώ τα έχασα. Του είπα ναι και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη