Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Διαμαντή Γκολιδάκη


Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο είχε ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης. 
Ο Αρχιεπίσκοπος δέχτηκε τον κ. Γκολιδάκη στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και συζήτησαν θέματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού περιεχομένου. Ο Διαμαντής Γκολιδάκης εξήρε το ποιμαντικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και αναφέρθηκε στην υπεύθυνη στάση και σημαντική προσφορά της Εκκλησίας την περίοδο της πανδημίας. 
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Εκκλησία και ο κάθε ιερέας στέκεται δίπλα όχι μόνο στον πιστό, αλλά σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, κάνοντας πράξη τα λόγια του Χριστού «Αγαπάτε Αλλήλους». «Το έργο που γίνεται στις Μητροπόλεις ανά την Ελλάδα είναι σπουδαίο και η καθοδήγηση του Μακαριωτάτου κομβική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκολιδάκης.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνεχάρη τον Δ. Γκολιδάκη για το φιλανθρωπικό του έργο και την κοινωνική του προσφορά και τον προέτρεψε να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο κ. Γκολιδάκης δεσμεύτηκε να εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό της Εκκλησίας και να στηρίζει το έργο της με όλες του τις δυνάμεις. 
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων ευχών.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη