Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου


Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 ΔεκεμβρίουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Κριέ, καταφέρνεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και σκοπούς, με περίσσια ευκολία! Εύνοια επίσης θα έχεις σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Είσαι άλλωστε γεμάτος τύχη, χαρά, ενέργεια, εγρήγορση, κέφι και αισιοδοξία! Με το τετράγωνο Ήλιου – Δία φρόντισε να αποφύγεις την έπαρση για να μην έχεις μπελάδες στην καριέρα, Καλό είναι να κυνηγάς ευκαιρίες, αρκεί η διαδικασία αυτή να γίνεται ώριμα, οργανωμένα και βάση σταθερού και λογικού σχεδίου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, που μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί αργότερα σε μία όμορφη και σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο με το άλλο σου μισό, που θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε υπέροχα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανάγκη σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία, σε καθιστούν επιρρεπή στα λάθη, αλλά και στα έξοδα ή ανούσιες σπατάλες! Στην καριέρα, δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις σε σωστούς ρυθμούς σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη, φίλε μου Ταύρε, καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και έτσι, μαθαίνεις ένα μυστικό που σε αφορά, σε ωφελεί και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Ξέρεις πώς να υλοποιήσεις ιδέες και είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης και σοβαρός! Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο σου σε βοηθά να αλλάξεις θεώρηση των καταστάσεων, ανοίγει το μυαλό σου, κάνοντας νέα δημιουργικά σχέδια, προγραμματίζοντας ένα ταξίδι με το έτερον ήμισυ ή φλερτάροντας και κάνοντας μία γνωριμία από το διαδίκτυο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και την γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου θέματα εκεί που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα και οπωσδήποτε ευχάριστα! Μπορείς να απολαύσεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες μαζί με το ταίρι σου, αφού τώρα επιτέλους βρίσκεις τον σωστό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία οικονομική λύση σήμερα, σε βγάζει από το αδιέξοδο. Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς μάλλον λάθος τρόπους για την ανέλιξη σου και πολύ πιθανόν να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη εξακολουθεί το ενδιαφέρον σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποιες συνεργασίες σου, που χρήζουν βελτίωσης! Ωστόσο, πες όχι σε αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, ανησυχία και ανασφάλεια, γιατί θα επεκτείνεις ακόμα περισσότερο, τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικεντρώνεσαι στην βελτίωση του συντροφικού σου τομέα, αφού πλέον έχεις ανάγκη από σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου! Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, μία μεγάλη ευκαιρία για σταθερή σχέση, είναι εδώ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε πιέσουν σήμερα! Προστατέψου και από τυχόν υλικές απώλειες! Στα επαγγελματικά σου, είσαι ανικανοποίητος και ίσως νευρικός, γεγονός που σε παρασύρει σε ανούσιες κόντρες, αλλά και λάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την Πέμπτη λες πως «ώρα είναι να κοιτάξω και λίγο τον εαυτό μου»! Επιτέλους ηρεμείς, επικεντρώνεσαι στην βελτίωσή της διάθεσης σου, καταφέρνεις και αποβάλλεις το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τελευταία, δεν δίνεις αξία πια σε μικροπροβλήματα, ανανεώνεσαι και αυτό φαίνεται και προς τα έξω! Το τετράγωνο Ήλιου – Δία που κορυφώνεται σήμερα σε κάνει να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει Προς το παρόν αρκέσου σε αυτά που έχεις και μην επιμένεις να έρθουν στα πράγματα τα μέτρα και τα σταθμά τα δικά σου! Στα επαγγελματικά σου δεν είναι ιδανική στιγμή για επιπολαιότητα και ρίσκο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και δεν θα μείνει χρόνος για ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην τσιγκουνευτείς, ειδικά αν σου δοθεί ευκαιρία για ψυχαγωγία σήμερα! Επαγγελματικά, είσαι αξιοθαύμαστος, αφού είσαι απόλυτα αποδοτικός και εργατικός και πετυχαίνεις αυτό που θες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σε περιμένει μία υπέροχη ημέρα και εσύ μπορείς να την απολαύσεις μέχρι την τελευταία της σταγόνα! Με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη ετοιμάσου για γλέντι, διασκέδαση και ψυχαγωγία, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία για έξοδο, που σίγουρα θα έχεις τώρα! Επιπλέον, σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα και σιγουριά για τον εαυτό σου! Είσαι γενναιόδωρος, έχεις μεγάλη καρδιά και ιδιαίτερα κοινωνικός, δημοφιλής και περιζήτητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική τύχη, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, σου κάνει μία έκπληξη και σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους και η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις φιλοδοξίες και δέχεσαι εύσημα και επαίνους! Οικονομικά, μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε τυχερά παιχνίδια και σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη οι οικογενειακές υποχρεώσεις και τα θέματα σπιτιού, σε πιέζουν, αλλά τελικά, ανταπεξέρχεσαι. Οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται ουσιαστικά, ακόμα και μέσα από προβλήματα και νιώθεις υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους! Θα επιλέξεις, να περάσεις με ηρεμία και χαλάρωση, μέσα στο σπίτι με τους αγαπημένους σου! Σου έχω όμως και ευχάριστα νέα… Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει για σένα μία άκρως ξαφνική ερωτική εξέλιξη, θα γίνει η αιτία αυτές τις μέρες να χαμογελάσεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο σε νέες εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου στο έτερον ήμισυ! Η κυκλοθυμία σου θα τον κουράσει. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, που ξαφνικά επιστρέφει στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια έξοδα που προκύπτουν για το σπίτι, θα σε αποσυντονίσουν σήμερα! Στα επαγγελματικά, πιθανόν να έχεις αρκετό άγχος, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αν κουραστείς λίγο!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη θα λάβεις ένα ευχάριστο νέο ή μία λύση που καιρό περίμενες! Μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα θα πάρεις χαρά και πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα γεμάτη τύχη, επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις και ψυχαγωγικές μετακινήσεις! Κοινωνικές σχέσεις ή σχέσεις με γείτονες και με αδέρφια βελτιώνονται! Το τετράγωνο Ήλιου – Δία που κορυφώνεται σήμερα, σου προκαλεί νεύρα και οξυθυμία με τα οικεία σου πρόσωπα. Συγκράτησε την συμπεριφορά σου! Επιπλέον στα αισθηματικά επιμένεις να τα θέλεις όλα ή τίποτα, και αυτή η αμετακίνητη στάση σου δεν φέρνει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνεται ένα θέμα, που σας απασχολούσε, εσένα και το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα μάλλον το παρακάνεις στα έξοδα! Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην δουλειά, ιδίως όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη να θυμάσαι, πως όλοι έχουν δικαίωμα στην διαφορετική γνώμη και εσύ δεν πρέπει να προσπαθείς να τους την επιβάλλεις, γιατί θα δημιουργήσεις προστριβές χωρίς ουσιαστικό λόγο! Εδώ και καιρό, αναζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου, ώστε να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να ακολουθείς τις συμβουλές και την διαίσθηση των φίλων σου, πριν προχωρήσεις με μία νέα γνωριμία που σε απασχολεί! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα, θα πρέπει να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως βλάψουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, υπάρχει μάλλον στασιμότητα και ουδετερότητα! Στον τομέα της καριέρας, νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετή ενέργεια, αλλά ούτε και διάθεση να εργασθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και νέες ωφέλιμες γνωριμίες! Είσαι απόλυτα δυναμικός, παιχνιδιάρης, έξυπνος και πανέτοιμος να κατακτήσεις στόχους! Είσαι σίγουρα περιζήτητος και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις και ουτοπίες, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ερωτισμός και πάθος χαρακτηρίζουν την σχέση σου με το ταίρι σου! Πες ναι στο ερωτικό κλίμα, αλλά όχι στην προκλητικότητα και τα ξεσπάσματα χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγα τα αυθόρμητα λάθη σε καριέρα και χρήμα! Μην θεωρείς ότι αυτά που έχεις είναι δεδομένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι σίγουρα ανάσα ανακούφισης αυτή η Πέμπτη! Πιθανόν να έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρέφεια και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, τις βαθιές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σου και έτσι, να ανανεωθείς ψυχολογικά! Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου, με τον Δία από το ζώδιο του Κριού σε κάνει να έχεις σήμερα υπερβολικές απαιτήσεις. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μην ρισκάρεις σε καταστάσεις αδιέξοδες. Αυτές τις μέρες δεν θα σου είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου σου χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό αλλά και την επιθυμία να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να απολαύσεις εξελίξεις που θα αυξήσουν το γόητρό σου! Είναι γεγονός ότι τις μέρες αυτές θα νιώσεις ένα καρδιοχτύπι ευχαρίστησης που θα σου μείνει αξέχαστο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες, τώρα που έχεις εύνοια! Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη, λόγω ασθενούς μνήμης και απροσεξίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη προσπάθησε, να μην παραμελείς οικογένεια και εργασία, για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία! Γενικά, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων! Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ξεπερνάς το πικρό παρελθόν και να νιώθεις ανακούφιση…

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος καταφέρνεις ενδυνάμωση της σχέσης σου με το έτερον σου ήμισυ και βρίσκετε λύσεις ξαφνικά, σε όλα σας τα προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και μηνύματα ή τηλεφωνήματα χαρμόσυνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είσαι μάλλον αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου και αυτό αργότερα θα σε αγχώσει, γι’ αυτό γίνε πιο υπεύθυνος! Προσοχή χρειάζονται επίσης τα υπερβολικά έξοδα που κάνεις για λόγους ψυχαγωγίας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη βάλε προτεραιότητα την καταξίωση σου και πραγματικά, ό,τι καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση! Αν φροντίσεις επίσης, να περιορίσεις και τα νεύρα σου, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, για να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Επιπλέον το άκρως ευεργετικό για σένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε βοηθά να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, προσφέροντας ευκαιρίες για να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις, να περάσεις καλά… Μπορεί να έχεις μία ξαφνική γνωριμία που να εξελιχθεί σε μία πολύ δυνατή φιλία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η αυξημένη γοητεία σου, θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά έρχονται δυσκολίες, εξαιτίας της δικής σου επιπόλαιας διαχείρισης! Στην καριέρα, δίνεις όλη σου την ενέργεια, αποδίδεις άψογα και αρπάζεις σπουδαίες ευκαιρίες, αφού δεν σου ξεφεύγει τίποτα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη