Θεσσαλονίκη : Απόπειρα δολοφονίας στην Ανάληψη και σύλληψη του δράστη


Θεσσαλονίκη : Απόπειρα δολοφονίας στην Ανάληψη και σύλληψη του δράστη
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 24χρονου Μαροκινού.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης Πακιστανός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος βραδινές ώρες της 12-12-2022 σε ισόγειο χώρο πολυκατοικίας όπου διαμένει στην περιοχή της Ανάληψης, έπειτα από λογομαχία που είχε με τον δράστη, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα τόσο από τον ίδιο όσο και από ακόμα έναν αλλοδαπό, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Από την έρευνα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των δραστών, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε χθες (15-12-2022) σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Ξημερώματα χθες εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο ερευνάται αν χρησιμοποίησε κατά την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μετά το πέρας της αυτόφωρης διαδικασίας για την προαναφερόμενη παράβαση, ο δράστης συνελήφθη εκ νέου δυνάμει του εκδοθέντος εντάλματος σύλληψης και θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές σήμερα (16-12-2022).

Συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του συνεργού του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη