Πέθανε ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης, που πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό


Κατέληξε ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης που τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού, κατά τη διάρκεια καταδίωξής του, τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 16χρονος έδινε μάχη για τη ζωή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά όπως έγινε γνωστό σήμερα Τρίτη, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

"Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση.
Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη