"Θα σας σφάξω όλους" : Ανδρας εισέβαλε με μαχαίρι, μαινόμενος σε εστιατόριο


Ένα τρομακτικό σκηνικό έζησαν θαμώνες και εργαζόμενοι μαγαζιών στη Χαλκίδα, όταν ένας άντρας οπλισμένος με μαχαίρι, έμπαινε σε μαγαζιά, έβριζε και απειλούσε.

Στο πρώτο μαγαζί μάλιστα που μπούκαρε, σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζόμενων προχώρησε σε παρενόχληση σε βάρος τόσο εργαζόμενης στο κατάστημα, όσο και μίας πελάτισσας. Όταν του ζήτησαν να φύγει από το μαγαζί, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί λέγοντας ότι θα τους σφάξει όλους, ενώ τελικά κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το μαγαζί.

Ο 40χρονος δράστης ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την απειλητική του στάση και σε παρακείμενα καταστήματα, τον οποίο εν τέλει κατάφερε να ακινητοποιήσει ένας μαγαζάτορας. Στη συνέχεια στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που τον συνέλαβε, ενώ όπως αποδείχθηκε ο άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου ομολόγησε τις πράξεις του ισχυριζόμενος ότι δεν ήξερε τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια μέθης και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείθεται από τα λεγόμενα του και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για εξύβριση, απειλή, παράνομη οπλοφορία και διατάραξη οικιακής ειρήνης.
(φωτογραφία αρχείου)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη