Χαλκιδική: Αγριος ξυλοδαρμός αγοριού από νταήδες


Βίαιο περιστατικό έχει σοκάρει τους κατοίκους του Γαλαρινού στη Χαλκιδική. Δύο νεαροί από την Γαλάτιστα, ξυλοκόπησαν άγρια 16χρονο μαθητή.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου στη Χαλκιδική τη στιγμή που μαθητές κατέβηκαν από σχολικό λεωφορείο, δύο νεαρά αγόρια πλησίασαν έναν 16χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του.
Στο βίαιο περιστατικό φέρεται να συμμετείχε και μία μαθήτρια, η οποία, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις Αρχές, έβριζε τον 16χρονο.
Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, ενώ η μητέρα του κατέθεσε μήνυση και διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.
Η μητέρα του 16χρονου έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, δίνοντας λεπτομέρειες για την ωμή βία κατά του παιδιού της, ενώ κοινοποίησε και φωτογραφία του 16χρονου με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού.

«Απομονώστε τις οικογένειες που μεγαλώνουν “μάγκες” και νταήδες. Καταγγείλετε επώνυμα στην Αστυνομία τα περιστατικά που πέφτουν στην αντίληψή σας, μιλήστε με τα παιδιά σας γιατί μπορεί να σας το έχουν κρύψει.

Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το παρόν σε όποια μάνα ή πατέρα γνωρίζετε, στους φίλους σας από τη Γαλάτιστα, στις κοινότητες των σχολείων και των δασκάλων που συμμετέχετε. Αν έχετε περιστατικά με τα ίδια άτομα, επικοινωνήστε μαζί μας ή προχωρήστε σε καταγγελία κι εσείς, ώστε να φτιαχτεί ένας πλήρης φάκελος γι’ αυτούς και να σταματήσουν να τη γλυτώνουν“, σημειώνει μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη