Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, πολλοί από τους στόχους σου την σημερινή ημέρα, θα επιτευχθούν με ευκολία, κυρίως λόγω της καλοπροαίρετης στάσης σου και της γλυκιάς προσωπικότητάς σου! Με συμμάχους τους φίλους σου, θα καταφέρεις επιτέλους, να υλοποιήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου και να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο όνειρο!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία, να διορθώσεις και να βελτιώσεις την σχέση σου με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις, οι εξομολογήσεις και οι νέες γνωριμίες θα είναι άπειρες και σίγουρα ενδιαφέρουσες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα έχεις μία σημαντική βοήθεια από έναν συνεργάτη σου! Οικονομικά, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για απρόσμενα έξοδα, που θα ξεπεραστούν αργά ή γρήγορα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα αγχωθείς λίγο, για τα πρακτικά θέματα και καθήκοντα της καθημερινότητας σου, όπως υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Αν δράσεις, με λογική, σύνεση και ωριμότητα, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν αυτά που επιθυμείς, να πετύχεις πολλούς στόχους και να απαλλαχθείς επιτέλους από το άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με το άλλο σου μισό, θα λύσετε προβλήματα που είχατε από το παρελθόν και αφορούν την σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης, σου δείχνει επιτέλους το ενδιαφέρον του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μπορείς να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη με δυνατότητες και ευκαιρίες, ώστε να πετύχεις στόχους! Οικονομικά, μην αναβάλλεις τις υποχρεώσεις σου για αύριο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει πολλές χαρμόσυνες και ευχάριστες στιγμές, ανανέωση και απολαύσεις! Προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό, τα ταλέντα, τη δημιουργικότητα και την ανανεωμένη σου εμφάνιση! Ήρθε η στιγμή, να εκπληρώσεις όνειρα και να βελτιώσεις την φήμη σου στο κοινωνικό σου περίγυρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε με ποικίλους τρόπους την σχέση σας με το έτερον ήμισυ, περνάτε ευχάριστα μαζί και έρχεστε πιο κοντά με τρυφερές και ρομαντικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις συνεχώς φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα έχεις εύνοια και σίγουρα θετικές εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα επικεντρώνεσαι στις παρελθοντικές σου εμπειρίες που πλέον, λειτουργούν εποικοδομητικά για εσένα, αφού αποτελούν μαθήματα ζωής! Επίσης, ασχολείσαι με την οικογένεια και έτσι μπορείς να βελτιώσεις τις συγγενικές σχέσεις σου, που είχαν κλονιστεί πιο παλιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι στην ζωή σου, την επιστροφή ενός παρελθοντικού έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας με το άλλο σου μισό και επίσης, λύνετε παλιά προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έχεις επιτυχία, αρκεί να μην παραπονιέσαι κάθε τρεις και λίγο! Οικονομικά, θα υπάρξει άγχος και ανασφάλεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα εκφράζεις όπως ακριβώς πρέπει, τις σκέψεις, τις γνώμες και τις ιδέες σου στον κοινωνικό σου κύκλο! Επιπλέον, έρχονται πολλά χαρούμενα τηλεφωνήματα, νέα και μηνύματα την σημερινή ημέρα και πολύ πιθανόν, να κάνεις και μία ευχάριστη μετακίνηση! Κατάλληλη ημέρα, για ψυχαγωγικές εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ, εξομολογήσεις και νέες γνωριμίες, σε χαροποιούν και σε ανανεώνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις απρόσμενα χαρμόσυνα νέα και εκπλήξεις, από το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τομέας της εργασίας, απαιτεί την συγκέντρωση σου και οπωσδήποτε καλή απόδοση! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα, για οικονομικές συμφωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στα υλικά σου αγαθά, στα κεκτημένα σου και στα υπάρχοντα σου! Αναγνωρίζεις την προσωπική σου αξία και ανακτάς στο έπακρο αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Το μόνο που θα πρέπει την σημερινή ημέρα να περιορίσεις, είναι η τάση σου για ισχυρογνωμοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα χορτάσεις άπειρες παθιασμένες στιγμές, με έναν έρωτα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο κτητικός και απαιτητικός, προς το άλλο σου μισό, διότι ενδεχομένως να καυγαδίσετε άσχημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα, στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, θα βρεις ποικίλους τρόπους για να βγάλεις παραπάνω χρήματα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και όλοι οι σημαντικοί τομείς της ζωής σου, θα σου προσφέρουν μόνο ικανοποίηση και χαρά! Αισθάνεσαι απόλυτα περιζήτητος και αγαπητός στον κοινωνικό περίγυρο σου, αφού όλοι σε δίπλα τους! Επίσης, πετυχαίνεις στόχους και εκπληρώνεις όνειρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να υποδεχθείς θαυμαστές και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς πολύ όμορφα με το ταίρι σου, την σημερινή ημέρα, αφού απολαμβάνετε απανωτές παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, κάθε πρωτοβουλία σου, θα έχει το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, ξοδεύεις πάρα πολλά και τελικά, ξεμένεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για δράση παρασκηνιακή! Αν κινηθείς κρυφά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Ορισμένε στιγμές μέσα στην ημέρα, θα αισθανθείς πως θες να απομακρυνθείς για λίγο από την κοινωνική ζωή, γεγονός που θα λειτουργήσει εποικοδομητικά για εσένα, αφού θα βρεις ευκαιρία για ξεκούραση και ηρεμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες, αφού την σημερινή ημέρα προσγειώνεσαι απότομα, λόγω υψηλών προσδοκιών! Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι σε μία κρυφή και απαγορευμένη ερωτική ιστορία και πιθανόν να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα βλάψουν την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα είσαι ικανοποιημένος με τις σημερινές εξελίξεις! Στην δουλειά, κάνεις λαθάκια λόγω αφηρημάδας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, την σημερινή ημέρα, επικεντρώνεσαι στον φιλικό τομέα και γενικά, τις κοινωνικές σου επαφές και ορθώς πράττεις. Μία συμβουλή από έναν στενό σου φίλο, θα φέρει την επίτευξη ενός μεγαλεπήβολου στόχου και την εκπλήρωση μίας σπουδαίας επιθυμίας! Κατάλληλη ημέρα, για ριζικές και θετικές αλλαγές κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές με το άλλο σου μισό, ανανεώνοντας την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα, να υπάρξει η έναρξη μίας νέας ερωτικής σχέσης, με ένα πρόσωπο που προέρχεται από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα, αν φερθείς έξυπνα θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να καταφέρεις και να πετύχεις έναν σπουδαίο για εσένα σκοπό, αυτόν που αφορά την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμης σου! Επιπλέον, εκπληρώνεις μεγάλες φιλοδοξίες και κερδίζεις τον κοινωνικό σεβασμό των άλλων! Απέφυγε μόνο, τάση για εγωκεντρισμό και δογματισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, άρπαξε την ευκαιρία και βάλε γερές βάσεις στην σχέση σου, την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από την δουλειά, θα σε φλερτάρει και ίσως με αυτόν τον τρόπο, γεννηθεί ένα ειδύλλιο στον επαγγελματικό χώρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είναι σίγουρη η επιτυχία την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, έχεις οργανωθεί σωστά και όλα θα πάνε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, μία απολαυστική, αισιόδοξη και τυχερή ημέρα, είναι εδώ για εσένα! Λες όχι στην ρουτίνα και την μονοτονία της καθημερινότητας και καλοδέχεσαι θετικές αλλαγές και μάλιστα σε πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Κατάλληλη ημέρα, για επαφές, μετακινήσεις, επικοινωνίες, συνομιλίες και διεκδίκηση στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται απανωτές νέες, συναρπαστικές και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, διεκδίκησε μία ψυχαγωγική έξοδο με το άλλο σου μισό, που θα ανανεώσει την σχέση σας απόλυτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για αγορές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ισχυρή διορατικότητα σου και το ενισχυμένο ένστικτο σου, ώστε να βάλεις ένα μόνιμο τέλος σε τοξικές καταστάσεις και συναναστροφές που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εκρήξεις ζήλιας και παιχνίδια εξουσίας! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής την σημερινή ημέρα, γεγονός που αλλάζει την καθημερινότητα σου και ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις λύσεις σε παλαιά προβλήματα! Στην καριέρα, οφείλεις να είσαι έτοιμος για ψυχρότητα στις συναδελφικές σου επαφές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη