Νεαρός άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του και πήδηξε από την ταράτσα της 5όροφης πολυκατοικίας

Νεαρός άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του και πήδηξε από την ταράτσα της 5όροφης πολυκατοικίας
35χρονος άνδρας, αφού έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Φιλελλήνων στο Αγρίνιο, πήδηξε από την ταράτσα της πενταόροφης πολυκατοικίας, βρίσκοντας φρικτό θάνατο, μπροστά στα μάτια των κατοίκων της περιοχής.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2023.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στην οδό Φιλελλήνων για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr, ο άνδρας εγκατέλειψε το φλεγόμενο διαμέρισμα λίγο πριν τα Πυροσβεστικά οχήματα πλησιάσουν στην πολυκατοικία και κατευθύνθηκε προς την ταράτσα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν βγεί στον δρόμο και στα μπαλκόνια των γειτονικών κτιρίων, εξαιτίας της φωτιάς, και στη συνέχεια έντρομοι να παρακολουθούν την μοιραία πτώση του 35χρονου. 
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φώναξε αρκετές φορές «Θα πέσω!… Πέφτω!», πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Κάποιοι από τους ανθρώπους που βρισκόταν στο σημείο, όταν αντιλήφθηκαν την πρόθεση του άνδρα, προσπάθησαν να τον αποτέψουν, φωνάζοντάς τον, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο άνδρας είχε ήδη κόψει τις φλέβες του, πριν ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αγρινίου τον μετέφερε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 35χρονος ζούσε μόνος του το τελευταίο διάστημα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της Φιλελλήνων, ενώ στο σημείο έφθασε μετά από λίγο και ο πατέρας του, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη