Αποταξη αστυνομικού για ανάρμοστες σχέσεις με 6 συναδέλφους της, στο Νάσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών


Σάλο έχουν προκαλέσει σε μια μικρή πόλη του Τενεσί οι αποκαλύψεις για τις παρεκτροπές μεγάλου αριθμού αστυνομικών στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 
Σύμφωνα με αναφορές, μία παντρεμένη γυναίκα αστυνομικός στο Λα Βερν είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με έξι συναδέλφους της, ενώ φέρεται να μη δίσταζε να ικανοποιήσει τις ορέξεις της ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.

Η «πέτρα του σκανδάλου» Μέγκαν Χολ αλλά και τέσσερις ακόμη αστυνομικοί, ο Χουάν Λούγκο, ο Λούις Πάουελ, ο Τάι ΜακΓκάουαν και ο Σένεκα Σιλντς απολύθηκαν τον Δεκέμβριο μετά από εσωτερική έρευνα που έφερε στο φως την ανάρμοστη δραστηριότητα των εμπλεκομένων, ορισμένοι από τους οποίους ήταν παντρεμένοι. Δύο ακόμη άτομα που φέρονται να είχαν ερωτiκές επαφές με τη νεαρή αστυνομικό έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που επικαλείται η New York Post, η Χολ, η οποία έλεγε ότι διατηρούσε μια ελεύθερη σχέση με τον σύζυγό της, είχε κάνει στοματiκό έρωτα με δύο συναδέλφους της μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Λα Βερν, αντάλλαζε ολοτσιτσιδες φωτογραφίες μαζί τους και, τουλάχιστον σε μία περίσταση, είχε ξεγυμνωθεi δημοσίως σε πάρτι.

Όπως αποκάλυψε η εσωτερική έρευνα, οι ερωτικές συναντήσεις ανάμεσα στην Χολ και τους εραστές της λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία, σπίτια και σε ένα σκάφος.
 Η αστυνομικός δεν έκρυψε από τους εραστές της τις «εμπειρίες» της άλλους συναδέλφους, αντιθέτως καυχιόταν για εκείνες, κάνοντας ειδική αναφορά στα «εντυπωσιακά» προσόντα ενός από αυτούς, του Λούις Πάουελ.

Η έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά της Χολ ξεκίνησε από μια ανώνυμη καταγγελία που δέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης για τις δραστηριότητες της αστυνομικού.
Η καταγγελία έκανε λόγο για πολυάριθμους εραστές της Χολ μέσα στο τμήμα και για ένα «τρiο» που είχε κάνει η αστυνομικός με τον αστυνομικό Μαλιόκο και τη σύζυγό του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη