Στην Θεσσαλονίκη το πρώτο σπα για βρέφη


Στη Θεσσαλονίκη δημιουργείται το πρώτο σπα αποκλειστικά για παιδιά από 2 μηνών έως 3 ετών σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται για το Bubbles Baby Spa powered by Swimming Family, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλα τα βρέφη της πόλης και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιχείρησης, η εμπειρία που προσφέρει περιλαμβάνει αυτόνομη κολύμβηση για το παιδί μέσα σε παιδικά τζακούζι, φορώντας ειδικά κατασκευασμένα σωσίβια.

Έπειτα, ακολουθεί επίδειξη μασάζ από την υπεύθυνη του σπα σε κούκλα ενώ παράλληλα ο γονέας – σύνοδος εφαρμόζει τις τεχνικές στο παιδί του, με στόχο την ενίσχυση του συναισθηματικού τους δεσίματος. «Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης καθώς υπάρχει αναβίωση του περιβάλλοντος της κύησης», σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι ταυτόχρονα βοηθάει τα παιδιά να ηρεμούν, να χαλαρώνουν και να έχουν συνεχόμενο και ποιοτικότερο ύπνο.

«Ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού και αποκτά εξοικείωση με το νερό ώστε να είναι έτοιμο για τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης», τονίζεται.

Στο σπα τα μωρά χαλαρώνουν, απολαμβάνουν το μπάνιο τους και φωτογραφίζονται ανέμελα και ευτυχισμένα, υποστηρίζει στην ανακοίνωση του η επιχείρηση η οποία βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, προέκταση Παπάγου 22.

Το Bubbles Baby Spa είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί από 1 Φεβρουαρίου 2023.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη