Υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Πέγκας


Υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Πέγκας

Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε επίσημα, σήμερα, ο επιχειρηματίας και πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, σε συνάντηση με δημοσιογράφους.

«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Η προσπάθεια είναι ομαδική, είμαστε πολλοί. Δεν πιστεύω στον σωτήρα δήμαρχο, αλλά στην ομάδα. Υπάρχει μια ενωτική, πολυσυλλεκτική, προοδευτική παράταξη που θέλει να κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα για τη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο κ. Πέγκας.

Όπως είπε, η Θεσσαλονίκη έμεινε πίσω στην καθημερινότητά της, ιδιαίτερα σε ζητήματα καθαριότητας, κυκλοφοριακό, κοινωνικές δομές, βελτίωση του δημόσιου χώρου αλλά και στο αποτύπωμά της σε Ελλάδα και εξωτερικό. «Το βασικό είναι να έρθει μια διαφορετική διοίκηση. Δεν έχω μανίες με κανέναν, αυτή τη στιγμή έχουμε μια κακή διοίκηση, τη χειρότερη από τη μεταπολίτευση και μετά», τόνισε ο κ. Πέγκας.

Σε ενδεχόμενο εκλογής σημείωσε πως το πρώτο έργο που θα προχωρήσει στη Θεσσαλονίκη είναι η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας και η μετατροπή της σε πάρκο και ακολούθως η επέκταση της πεζοδρόμησης της Αγίας Σοφίας. Τέλος, ανέφερε πως θα επιθυμούσε την δημόσια στήριξη του πρώην δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και τη στήριξη κομμάτων από την κεντροδεξιά έως την αριστερά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη