Αναστασία Παπαδοπούλου : Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Παύλου Μελά, για τις δημοτικές εκλογές 2023


Αναστασία Παπαδοπούλου: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τις δημοτικές εκλογές 2023


Φίλες και φίλοι,

Είμαι η Νατάσα Παπαδοπούλου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σταυρούπολη του Δήμου Παύλου Μελά και τα τελευταία έξι χρόνια εργάζομαι ως Κοινωνικός επιστήμονας στο πεδίο της υλοποίησης αναπτυξιακών προγραμμάτων υπό τη χρηματοδότηση της Ε.Ε. αλλά και άλλων διεθνών οργανισμών.

Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, χωρίς άλλες αναβολές και αχρείαστα πισωγυρίσματα, με παρακίνησαν να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Παύλου Μελά.
Μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Ασλανίδη και τη νέα δημοτική πολυσυλλεκτική παράταξη «Αλλαγή στο Δήμο Παύλου Μελά» επιδιώκουμε να ξαναθέσουμε στο επίκεντρο της πολιτικής του Δήμου, την αποτελεσματικότητα, τον σοβαρό προγραμματισμό, την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και την υλοποίηση των έργων, που έχουμε ανάγκη, τον σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, την διαφάνεια στην διοίκηση και την αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Πυλώνες για έναν τέτοιο σχεδιασμό είναι η διάθεση για τομές και περισσότερο η αντίληψη πως η επιτυχία του βασίζεται στις συνεργασίες και το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Οπλισμένη με το ήθος, τις αξίες, την ιστορία που μου κληροδότησε ο πατέρας μου Διαμαντής Παπαδόπουλος (Δήμαρχος Σταυρούπολης 2002 - 2006, Δήμαρχος Παύλου Μελά 2010 - 2014) αλλά και συνεχίζοντας το όραμα που είχε, να αποκτήσουν οι Δυτικές Συνοικίες τη δικιά τους πολιτισμική, κοινωνική και οικονομική ταυτότητα σας καλώ να συμπορευτούμε για να βάλουμε τον δήμο Παύλου Μελά στο δρόμο που του αξίζει.

Ο Δήμος Παύλου Μελά δικαιούται και πρέπει να έχει την δικιά του πλατφόρμα και σχέδιο ανάπτυξης μακριά από παραδοσιακές κομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις

Τη μάχη αυτή, θα τη δώσω με σεβασμό προς εσάς, τους συμπολίτες μου. Με τη δική σας δύναμη, υποστήριξη και συμβολή και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο μας, την Σταυρούπολη, την Πολίχνη και την Ευκαρπία, θα προσπαθήσω για να έχουμε ένα καλύτερο δήμο αλλά και για να είμαστε ξανά υπερήφανοι για τη δημοτική μας αρχή. Μια δημοτική αρχή η οποία να μπορεί να ανταποκριθεί στην ιστορία, στην πολιτιστική κουλτούρα, αλλά και στις αναπτυξιακές ανάγκες του δήμου μας.

Αναστασία Παπαδοπούλου
Κοινωνικός Επιστήμονας, Κοινωνιολόγος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δήμος Παύλου Μελάmob.:6982542888

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη