Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, για σήμερα Πέμπτη έχεις την ανάγκη να αφήσεις πιο χαλαρούς ρυθμούς στην καθημερινότητά του και κάνεις σχέδια για εξόδους ψυχαγωγίας ή στο μυαλό σου σεργιανίζει η ιδέα για ένα ταξίδι! Η χαρωπή κοινωνική και αισιόδοξη διάθεσή σου, σε κάνουν σήμερα να ξεχωρίζεις και να είσαι η ψυχή της παρέας. Χρειάζεται ωστόσο να δείξεις προσοχή γιατί εύκολα αυτή την ημέρα μπορεί να υπερβάλεις και να λες λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την οξυθυμία σου και να αποβάλλεις την επίμονη ιδέα πως το άλλο σου μισό προσπαθεί να σου επιβληθεί! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία τώρα, με ένα άτομο που σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα! Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία, αφού μπορεί να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες στην εργασία και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου! Οικονομικά, χρειάζεται προσοχή και υπευθυνότητα στα έξοδα σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Πέμπτη επικεντρώνεσαι στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πραγματικά και είσαι σίγουρος πως ότι και να γίνει δεν θα σε προδώσουν! Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες αποκαλύψεις που θα ρίξουν τις «μάσκες» και θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στην κοινωνική σου ζωή! Στα οικονομικά σήμερα σου βγαίνει έντονο στρες γιατί είναι κάπως «παγωμένες» οι εξελίξεις που θα θελες. Μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις, αγορές και επενδύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σταματά συνειδητά το ανούσιο φλερτ και επιστρατεύεις διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την αφοσίωση του άλλου σου μισού, αλλά και αισθησιακές στιγμές πάθους μαζί του! Η σημερινή ημέρα, κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα έντονη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις ένα μεγάλο στόχο, λόγω της διορατικότητας σου, μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Στα οικονομικά πρέπει να αποφύγεις την σπατάλη ειδικά σήμερα που η Σελήνη είναι κενής πορείας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη , αλλά και να είναι Κενής Πορείας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, είναι σκόπιμο να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Έχεις την ανάγκη να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου ή να γίνεται αυτό που εσύ θες, την ώρα που το θες και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία κάποιες σχέσεις σου να έρθουν στα άκρα! Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικά ραντεβού, ή σπουδαίες συμφωνίες, δεν είναι κατάλληλη μέρα για κινήσεις που θα έχουν διάρκεια και σταθερότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα νιώσεις πως όλοι σε θέλουν, αφού σε φλερτάρουν και σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν! Απόλαυσε τις κατακτήσεις σου λοιπόν και ανέκτησε αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στην σχέση σου σήμερα, ερωτικό πάθος, δώρα και φλογερά συναισθήματα και στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, διορθώνονται, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας και του θάρρους σου! Οικονομικά ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και θα έρθουν απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη είναι κενής πορείας στο ζώδιο του Τοξότη και είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου! Κλείνεις εκκρεμότητες στην εργασία σου, στην καθημερινότητά σου και προσπαθείς να τακτοποιήσεις ότι είχε μείνει στην μέση, αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις πολύ καλύτερα την ποιότητα της ζωής σου αλλά και να ξαλαφρώσεις από προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν! Το βραδάκι προσφέρει όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και τρυφερός σήμερα και το άλλο σου μισό δυσανασχετεί! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το θέμα έρωτας σήμερα! Είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και θες μόνο το άψογο! Ωστόσο, πιθανόν να υπάρξει φλερτ, μέσα στο χώρο εργασίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το γρήγορο και πρακτικό μυαλό σου, θα φέρει σίγουρα επαγγελματική επιτυχία! Πιθανόν σήμερα να υπάρχουν έξοδα για τους δικούς σου ανθρώπους, αφού νιώθεις υπεύθυνος για εκείνους!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη το κέφι και η δημιουργικότητά σου χτυπούν κόκκινο, όμως ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός σου εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη βιασύνης! Πέφτεις με τα μούτρα σε μία ερωτική ιστορία που σε συναρπάζει, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο φαίνονται και ειδικά σήμερα οφείλεις να κρατάς και κάποια «πισινή»! Χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι η άρνησή σου να ασχοληθείς με εργασίες ή και υποχρεώσεις που αποτελούν ρουτίνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα έχει κέφι, έρωτα, διασκέδαση αλλά και υπερβολή …! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασυγκράτητα και πέφτεις με τα μούτρα σε μία νέα ερωτική ιστορία που δεν προσφέρει όμως εγγυήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είναι αρκετά τα λάθη σε επάγγελμα και χρήμα, αν δεν περιορίσεις την τάση σου για αναποφασιστικότητα και καθυστέρηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Πέμπτη έχεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να κάνεις τον προσωπικό σου απολογισμό! Νιώθεις αρκετά κουρασμένος από όλα όσα έχουν μεσολαβήσει τον τελευταίο καιρό στην δουλειά σου, στο σπίτι, στην καθημερινότητά σου και θέλεις τον χρόνο σου για να αποφορτιστείς! Προσπάθησε να αποφύγεις οικογενειακά καβγαδάκια και μην πιέζεις τους δικούς σου ανθρώπους με τις υπερβολικές σου απαιτήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και κάποιες συναισθηματικές υπερβολές! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή κατάληξη και σταθερότητα! Και ναι, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον μεγάλο και σταθερό έρωτα που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ανταμείβεσαι για την προσήλωση και αφοσίωση σου στις υποχρεώσεις σου! Κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη είναι απαραίτητο να δείξεις παραπάνω προσοχή στις επικοινωνίες σου αλλά και στις μετακινήσεις σου! Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρεις μία νέα απόφαση, για να δώσεις το λόγο σου, ή για να κρίνεις μία κατάσταση! Καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο ζώδιο του Τοξότη και είναι κενής πορείας, η μέρα προσφέρεται για να δώσεις τελικές απαντήσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες σε έγγραφα, επικοινωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, σήμερα καταφέρνεις να αφήσεις πίσω ότι σε έχει πικράνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάλαφρη διάθεση σου και η δυναμικότητα σου, θα γοητεύσει το ταίρι σου και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας αποδεικνύεται για σένα σήμερα, ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει ζωντάνια, χαρά και δημιουργικότητα! Απόλαυσε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα, κυρίως λόγω της ικανότητας σου για καλή συνεργασία! Οικονομικά θα έρθει μία λύση σε ένα πρόβλημα, που υπάρχει εδώ και καιρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη καλό είναι να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις, ενώ η απόλυτη και δογματική στάση και συμπεριφορά σου, εύκολα θα σε βάλει σε μπελάδες! Θυμήσου πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, για αυτό συγκράτησε τον εαυτό σου από τολμηρές συμπεριφορές ή και ξαφνικές αποφάσεις, ειδικά σήμερα! Η οικογένεια είναι στο πλευρό σου και προσπαθεί να γλυκάνει το τοπίο αυτής της τεταμένης ημέρας…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερον σου ήμισυ αναγνωρίζει σήμερα το γεγονός, πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά, κάνεις πράξεις και δεν λες ανούσια λόγια και πως όντως δεν έχεις μάτια για άλλον! Αν είσαι ελεύθερος, οι ερωτικές σου υποθέσεις θα έχουν αργές, αλλά ξεκάθαρες και θετικές εξελίξεις, ιδίως αν ήδη σε ενδιαφέρει ένα άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αναγνωρίζεται η αξιοπιστία σου και η σταθερή αποδοτικότητα σου! Οικονομικά, έρχονται στα ξαφνικά, έξτρα έσοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα Πέμπτη φίλε Τοξότη, η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου, όμως είναι στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε Κενή Πορεία, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιώδη χαρακτήρα σου και να αποφύγεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα! Έχεις το πάθος, την ένταση και ορμητισμό για να γυρίσεις γρήγορα μία νέα σελίδα, θες να πας γρήγορα μπροστά και παρακάτω, όμως εύκολα αυτή την ημέρα μπορεί να πέσεις σε λάθη παγίδας που θα σε διχάσουν και θα σε πάνε πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για νέες εμπειρίες και καυτές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις σήμερα, πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και αδύνατο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και θέληση! Προσπάθησε λοιπόν να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει σήμερα και θα το πετύχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην καριέρα και φυσικά πετυχαίνεις πιο εύκολα στόχους! Οικονομικά θα κάνεις λάθη στην διαχείριση λόγω βιασύνης και ρίσκου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Αιγόκερε, οφείλεις να αξιοποιήσεις την δύναμη της διαίσθησης σου και τη διορατικότητα σου που αποτελούν τους συμμάχους σου , σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Κράτησε κάποια πράγματα για σένα, λειτούργησε λίγο πιο παρασκηνιακά ή και μυστικά, γιατί δεν θέλουν όλοι το καλό σου, ούτε όλοι οι άνθρωποι διακρίνονται από τις καλές και αγνές τους προθέσεις! Στις 9 το βράδυ η Σελήνη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο σου και ξαλαφρώνεις από σημαντικές έννοιες και προβληματισμούς και είσαι σε ετοιμότητα για να γυρίσεις μία νέα σελίδα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι και μην μπλέκεις σε μία ιστορία παρασκηνιακή ή κρυφή, γιατί θα κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που θα πλήξουν την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις που έχεις για το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα νιώθεις κάπως κουρασμένος και αρνείσαι να δουλέψεις σκληρά, γεγονός που θα φέρει πολλές εκκρεμότητες μετά! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές την σημερινή ημέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την Πέμπτη είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στις κοινωνικές σου επαφές και προσπαθείς να κάνεις τα πάντα για να δικτυωθείς, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στα βήματά σου! Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι κενής πορείας, δεν είναι η μέρα κατάλληλη για να κάνεις ένα νέο σημαντικό τηλεφώνημα, ή για να ζητήσεις τώρα την υποστήριξη στα επαγγελματικά σου! Ένα παλαιό φιλικό πρόσωπο ωστόσο , θα μπορέσει σήμερα με την συμβουλή του να σε καθοδηγήσει κατάλληλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, να κάνεις την αλλαγή και την απαραίτητη ανανέωση στην σχέση σου με το έτερον σου ήμισυ! Απέφυγε μόνο κόντρες και εντάσεις, χωρίς λόγο, επειδή είσαι κάπως αυθόρμητος! Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, επειδή απλά παρερμηνεύεις συμπεριφορές και νομίζεις πως το φιλικό ενδιαφέρον, είναι και ερωτικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πετυχαίνεις στόχους, στις επαγγελματικές σου υποθέσεις! Οικονομικά, όσο ξοδεύεις, τόσες απώλειες θα έχεις κιόλας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, για Σήμερα Πέμπτη, επικεντρώνεσαι στο κλείσιμο επαγγελματικών εκκρεμοτήτων. Είσαι αρκετά πιο απρόσιτος με τον περίγυρό σου, βάζεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που μόνιμα είναι με απαιτήσεις από εσένα, ή που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούν καταστάσεις! Στόχος σου , ο οποίος και θα επιτευχθεί, είναι να κλείσουν ανοιχτές εργασιακές υποθέσεις προκειμένου να πας ένα βήμα παρακάτω! Έχεις την δύναμη και θα τα καταφέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και χαλαρές νέες γνωριμίες! Να αρπάζεις λοιπόν μόνο αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το έτερον σου ήμισυ και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιδιώξεις για την σχέση σας, γίνονται πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η επιτυχία είναι σίγουρη, οικονομικά όμως σε αγχώνουν οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη