Άγριος ξυλοδαρμός 58χρονου, που έκανε παρατήρηση σε τραμπούκο για παράνομη στάθμευση


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 58χρονος έκανε μία απλή παρατήρηση σε έναν ψευτονταή, ο οποίος με θράσος είχε κλείσει την δίοδο παρκάροντας στην μέση του δρόμου.

Σε λιγότερο από πέντε λεπτά βρέθηκε με σοβαρά κατάγματα σε όλο του το πρόσωπο που τον οδήγησαν στο χειρουργείο. Θύμα του άγριου ξυλοδαρμού ένας 58χρονος στο Περιστέρι, που έκανε το λάθος να ζητήσει τον λόγο από έναν άγνωστο που τον είχε κλείσει στο πάρκινγκ.
«Χθες τελείωσα το χειρουργείο. Μου έχει σπάσει την άνω γνάθο, την μύτη και τα ζυγωματικά. Όλο το πρόσωπο μου είναι ραγίσματα και τώρα γεμάτο ράμματα γύρω γύρω», δήλωσε το θύμα ξυλοδαρμού.
Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο Περιστέρι. 
Ο κύριος Κωνσταντίνος πήγαινε στο σπίτι του με το μηχανάκι όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο για αρκετή ώρα στην μέση του δρόμου και δεν μπορούσε να περάσει.

Λίγο αργότερα ο οδηγός βγαίνει τελικά από μια πολυκατοικία και εκεί θύμα και θύτης αρχίζουν να λογομαχούν.
Τότε ο θύτης ξεκινά να δίνει στοχευμένες μπουνιές σαν επαγγελματίας μποξέρ στον 58χρονο.
«Ήρθε κατευθείαν πάνω μου και…»

«Ήρθε κατευθείαν πάνω μου και ενώ φορούσα κράνος. Ήταν σημαδεμένες οι μπουνιές, πήγαινε μόνο και μόνο για να με χτυπήσει. Με χτύπησε κατευθείαν, γιατί είχα σηκώσει εγώ το τζάμι για να του μιλήσω και μου έριξε κατευθείαν μπουνιά μέσα στην μούρη, αρκετές μπουνιές. Άκουσα το κρακ σε όλο τον εγκέφαλό μου που έσπασε η μύτη μου και μετά μου έσπασε και το πάνω σαγόνι. Στο ίδιο σημείο με χτύπησε δύο φορές».
Όπως χαρακτηριστικά λέει το θύμα στο MEGA, τα χτυπήματα ήταν δυνατά και μελετημένα. Κανένα χτύπημα δεν ήταν στο σώμα, όλα στο κεφάλι.

«Aπλά έφτασε στην απόσταση που τον βόλευε για να κάνει επιθετικό χτύπημα, καθαρά επιθετικό καταστροφικό χτύπημα. Και δεν χτύπησε στο σώμα ή οτιδήποτε, χτύπησε σε συγκεκριμένο σημείο καθαρό, ενός μποξέρ που θέλει να χτυπήσει, να σπάσει του αλλουνού την μύτη».
Η κόρη του θύματος έκανε μάλιστα ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα περιγράφοντας τον θύτη.
«Ο νεαρός ήταν περίπου 23 χρονών, κοντοκουρεμένος με μούσι, γύρω στο 1,80 ύψος και το αυτοκίνητο μαύρο, με ανοιχτόχρωμα καθίσματα, χωρίς μπροστινή πινακίδα. Ακόμα και αν δεν γνωρίζετε εσείς κάτι, παρακαλώ κοινοποιήστε, μπορεί κάποιος άλλος να ξέρει», αναφέρει η ανάρτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον 23χρονο και τον αναζητά προκειμένου να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη