Ανδρας απεβίωσε ενώ έκανε σκι σε Μακεδονικό χιονοδρομικό, μπροστά στα δυο του παιδιά


Στιγμές αγωνίας και πανικού στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στη Φλώρινα, με έναν πατέρα να αφήνει την τελευταία του πνοή, μπροστά στα δύο παιδιά του. 
Ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε ξαφνικά μια αδιαθεσία και λίγο αργότερα κατέρρευσε στα χιόνια. Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 4 γιατροί που δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 48χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Στο αγαπημένο του βουνό, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας. 
Ο 48χρονος Λάζαρος Καράντζας ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι, συνοδεύοντας τα παιδιά του.

Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα δραστήριο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε σπουδάσει χημικός -μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ασχολούνταν όμως με την οικογενειακή επιχείρηση. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. “ο Αριστοτέλης”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη