"Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με εκτιμά επειδή είμαι γκέι, λυπάμαι που ήταν κοινό μου"


Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποκαλύψει τη σeξουαλικότητά του, αλλά και όσους σταμάτησαν να ανήκουν στο κοινό του, μετά από αυτό.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στο «τίμημα» που πληρώνει κανείς, όταν κάνει coming out.

«Μου φαίνεται ασήμαντο το τίμημα του coming out. Ήθελα πολύ να το πληρώσω, γιατί κατά κάποιον τρόπο απομακρύνεσαι λίγο και από ανθρώπους, που εσύ πρωτίστως θα ήθελες να απομακρυνθείς», είπε αρχικά.

«Κι αν έχω χάσει δηλαδή ένα κοινό, το οποίο δεν με εκτιμά πλέον για αυτό που είμαι, επειδή είμαι γκέι, με στενοχωρεί που ήταν κοινό μου και με εκτιμούσε κάποτε. Δεν με στενοχωρεί ότι δεν τους έχω τώρα. Η δική μου ευθύνη είναι να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος, αυτή είναι η ευθύνη που έχω επιλέξει και αυτό θέλω να είμαι», συμπλήρωσε.

Εξήγησε επίσης, πως δεν τον ενοχλεί καθόλου που δεν έχει τις ίδιες παρέες, καθώς πλέον δεν χρειάζεται να συμβιβάζεται. «Όταν αποφασίζεις να είσαι καθαρός και ξεκάθαρος και να βάζεις όσο γίνεται λιγότερο νερό στο κρασί σου, θα βρεθείς και μέσα σε λιγότερες παρέες. Η αλήθεια είναι ότι δεν πάω με όλα, αλλά δεν με πειράζει. Δεν ήμουν φτιαγμένος για να πάω με όλα. Έχω περάσει αυτή την περίοδο και δεν ήταν καλή», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στους νέους ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πιο δύσκολο να αποκαλύψουν τη σeξουαλικότητά τους και τόνισε πως δεν μπορεί να κρίνει κανέναν, γιατί δεν μιλάει για αυτό δημόσια.

«Ένας νέος ηθοποιός που μπορεί να είναι γκέι και ζεν πρεμιέ, είναι φοβερά δύσκολο να βγει και να κάνει coming out. Εγώ ορίζω ο ίδιος την τύχη μου, κατά κάποιον τρόπο, την πορεία και την ιστορία που θα πω, οπότε είναι αλλιώς τα πράγματα. Δεν το κρίνω αν ο άλλος δεν θέλει να το πει. Ένα είναι αυτό, ότι δεν κρίνω και να το πούνε όποτε θέλουν και αν δεν μπορέσουν ποτέ, ας μην το πουν», είπε.

«Δεν θέλω όμως, κι αυτοί να κρίνουν εμένα. Δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα αυτοί να κρίνουν εμένα και δεν μπορούν να μου πουν “έλα μωρέ, μη μιλάς άλλο”. Θα μιλήσω όσο θέλω κι εσύ δεν θα μιλήσεις, αφού δεν θες να μιλήσεις», πρόσθεσε κλείνοντας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη