Στα χέρια της Αστυνομίας ο ένας από τους δύο φονιάδες του "Αμερικάνου της Καλαμάτας"


Εξελίξεις μετά το έγκλημα στην Καλαμάτα με τη στυγερή δολοφονία του 47χρονου που οδηγούσε μηχανή. Οι αστυνομικοί συμπληρώνουν το παζλ της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί στην Καλαμάτα εκφράζουν τη βεβαιότητα πως θα φτάσουν σύντομα στην άκρη του νήματος για το έγκλημα. Πως θα καταφέρουν να εντοπίσουν τους δύο δράστες πίσω από τη δολοφονία του 47χρονου, που ήταν γνωστός σε στέκια του υποκόσμου ως «Αμερικανός». 
Ήδη οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή και κράτηση ενός υπόπτου, αλβανικής υπηκοότητας. Φέρεται πως είναι ο ένας από τους δύο που ψάχνουν, από το πρωί της Παρασκευής. Όταν στην καρδιά της πόλης εκτυλίχθηκαν σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης.
Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της 20ης Ιανουαρίου 2023. Οι δύο δράστες αιφνιδίασαν τον 47χρονο «Αμερικανό» και του έκλεισαν το δρόμο. Του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν με μανία. Αμέσως μετά ο ένας από τους δύο, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Ο οδηγός της μηχανής – ο 47χρονος «Αμερικανός» – έπεσε σε μια λίμνη αίματος. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν και το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι, ο 47χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη