Εργαζόμενοι σε δημόσιο Νοσοκομείο την "κοπάνησαν" από την νυχτερινή βάρδια τους


Διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου της Πάτρας "Άγιος Ανδρέας”, ο οποίος, θέλοντας να πιάσει επ΄ αυτοφώρω τους εργαζομένους που απουσίαζαν αδικαιολόγητα από τα πόστα τους στα εξωτερικά ιατρεία, έκανε έφοδο μέσα στη νύχτα και μάλιστα φορώντας τις πιτζάμες του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πελοπόννησος”, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας” είχαν εδώ και εβδομάδες την υποψία ότι στέλεχος της διοίκησης με κάποιον τρόπο παρακολουθεί ακόμη και τα βράδια τις κινήσεις τους. 
Μέχρι που έγινε έφοδος πριν μερικές ημέρες και τότε δεν υπήρχε παρά μόνο μία εξήγηση. "’Οτι, προφανώς, με κάποιο λογισμικό έχει συνδέσει τις κάμερες ασφαλείας με το κινητό του τηλέφωνο” κι έτσι έχει 24ωρη γνώση όσων συμβαίνουν.
"Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ παρατήρησε ότι απουσίαζαν άτομα από τα εξωτερικά ιατρεία και αποφάσισε να κάνει "ντου”! Ηταν, δε, τόσο βιαστικός, που εμφανίστηκε… με τις πιτζάμες, φορώντας μόνο ένα μπουφάν από πάνω. Ηταν ολοφάνερο πως είχε δει ότι απουσίαζαν άτομα και έσπευσε για να ελέγξει. Και φυσικά για να προλάβει, μήπως στο μεταξύ επέστρεφαν, δεν σπατάλησε χρόνο να ντυθεί και μάς ήρθε με τις πιτζάμες” δήλωσε στην "Πελοπόννησο”, γνωστός "εργατοπατέρας" συνδικαλιστής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη