Εφυγε από την ζωή, στον ύπνο του ο Νικόλας Φιλήτας, δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής


Ο Κύπριος τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος Prospectus, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο.
Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο Νικόλας Φιλήτας πέθανε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς.
Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος Prospectus, Νικόλας Φιλήτας, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Καταγόταν από την κατεχόμενη Μόρφου και έζησε από το 1974 στη Λευκωσία. Ασχολήθηκε με τη μουσική επαγγελματικά από την ηλικία των 13 ετών και μέσα στα χρόνια καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα ονόματα στον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου.
Κατά καιρούς συνεργάστηκε με σπουδαίους μουσικούς όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Διονύσης Τσακνής κ.ά.

Ο καλλιτέχνης βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής στη Βρετανία, ενώ μόλις το περασμένο Σάββατο έκανε την τελευταία του εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας.

Η είδηση έγινε γνωστή και από το συγκρότημα που ήταν ιδρυτικό μέλος Prospectus που με ανάρτηση στο Facebook αποχαιρέτισαν τον σύντροφό τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη