Παντρεμένος με αθλήτρια του στίβου ο ψευτογιατρός, τραγουδιστής ο ένας γιος, τενίστας ο άλλος

Παντρεμένος με αθλήτρια του στίβου ο ψευτογιατρός, τραγουδιστής ο ένας γιος του, τενίστας ο άλλος
Παντρεμένος με γνωστή αθλήτρια του στίβου της δεκαετίας του '80 και πατέρας τριών νεαρών αγοριών είναι ο 66χρονος ψευτογιατρός από τα Καλύβια, ο οποίος εμφανιζόταν ως ειδικός στην καταπολέμηση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, με αποτέλεσμα να εξαπατήσει πολλούς ανθρώπους, εκ των οποίων πέντε έχασαν τη ζωή τους από τη δήθεν «πρωτοποριακή θεραπεία» με βλαστοκύτταρα που τους πρότεινε.

Ο ψευτογιατρός, τα στοιχεία του οποίου είναι θέμα ημερών να δουν το φως της δημοσιότητας, προκειμένου όσοι εξαπατήθηκαν να τον αναγνωρίσουν και να τον καταγγείλουν στις Αρχές, πριν αποφασίσει να βάλει σε εφαρμογή το επικίνδυνο- για την υγεία- σχέδιο του, διατηρούσε ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στα Καλύβια.

Με την ιδιότητά του αυτή είχε καταφέρει να εισχωρήσει σε πασίγνωστο προπονητικό κέντρο τένις, μέσα από το οποίο ο δεύτερος του γιος κατάφερε να εξελιχθεί σε σπουδαίο αθλητή με σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το συγκεκριμένο κέντρο επισκέπτεται κάθε φορά που βρίσκεται στην Αθήνα ο κορυφαίος Στέφανος Τσιτσιπάς και ο πατέρας του. 
Ο ειδικός είχε αναλάβει την αποκατάσταση ενός τραυματισμού που είχε στο χέρι, ένας από τους πιο ταλαντούχους Ρουμάνους παίκτες του τένις, που είχε επιλέξει το προπονητικό κέντρο για προετοιμασία.

Εκτός όμως από τον τενίστα γιο, καριέρα στο τραγούδι κάνει αυτή την ώρα και ο βενιαμίν της οικογένειας, ο οποίος στα παιδικά του χρόνια υπήρξε πρωταθλητής ιστιοπλοΐας. Ο νεαρός τραγουδιστής ξεκίνησε την καριέρα σου μέσα από το «Τhe Voice», όπου στην πρώτη οντισιόν κατάφερε να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των κριτών που έδωσαν μάχη για να τον διεκδικήσουν στη δική τους ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη