Στάθης Παναγιωτόπουλος : «Προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας τα υπάρχοντα του» αποκαλύπτει φίλος του


Σε δύσκολη οικονομική θέση φαίνεται να βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος, μετά την υπόθεση του revenge porn, πουλάει δίσκους από τη συλλογή του για να τα βγάλει πέρα. 
«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, τη συλλογή του σε δίσκους που έχει» αποκάλυψε φίλος του, στην εκπομπή «Πρωινό». 
 
«Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές, οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό. Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. 
Από το παγκόσμιο στερέωμα της ροκ σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple, οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου» συνέχισε.

«Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου: 
"Τι κάνεις τώρα πια; Πώς δουλεύεις, πώς ζεις;" 
-"Δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου". 
-"Ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω ‘γω κομμάτια…", 
-"Δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω"» περιέγραψε ο φίλος του.

Τέλος, άρχισε να υπερασπίζεται τον εγκληματία φίλο του λέγοντας ότι «κάτι μυστήριο» συνέβη με τις καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου :
 «Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν. Έκανε το λάθος ξέρω ' γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου τα λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του. Η κοπέλα που του έκανε τη μήνυση πώς βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη