Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την Παρασκευή η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και η μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί δυναμική σε γεγονότα. Από την μία δίνονται σταθεροποιητικές λύσεις σε προσωπικά, αισθηματικά και σχέδια, από την άλλη πλευρά δέχεσαι ανταγωνισμό μεγάλο στα επαγγελματικά σου και είναι διάχυτος ο φόβος και η ανασφάλεια! Η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες, να αναμένεις ότι θα κυριαρχήσει η αγάπη και η αρμονία σε κάθε σου υπόθεση και θα δοθούν λύσεις που θα σε ενδυναμώσουν!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις πραγματικά την ανάγκη την αποδοχή των γύρων σου και να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές. Είσαι ιδιαίτερα δραστήριος και σαφώς γοητευτικός, χαρακτηριστικά που σίγουρα σήμερα, θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή στην εξισορρόπηση των δικών σου επιθυμιών και αναγκών, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είσαι δυναμικός και αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και επιδίωξη! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, λόγω της δικής σου αλόγιστης σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την Παρασκευή ολοκληρώνεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, καταφέρνεις και ξεπερνάς ένα επαγγελματικό βάρος, νιώθεις πιο σίγουρος και σταθερός στα πόδια σου και προετοιμάζεις νέα πλάνα που θα εφαρμόσεις λίγο αργότερα. Τις απογευματινές ώρες θα απογοητευτείς από κάποια λόγια – κουτσομπολιά που θα ακούσεις! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες και οι ευκαιρίες για δικτύωση, φλερτ και εκπλήρωση ονείρων είναι εδώ για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σε σχέση με μία ερωτική ιστορία κρυφή και ίσως παράνομη! Η διαίσθηση σου, είναι αυτή που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις μαζί με τον σύντροφο, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι έντιμος και πιστός απέναντι του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρχουν κάποιες ατέλειες, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή σιγουρεύεις και σταθεροποιείς σχέδια, επικοινωνίες, δέχεσαι στήριξη από το κοινωνικό περιβάλλον και είσαι αρκετά αισιόδοξος ότι το νερό θα αρχίσει να μπαίνει στο αυλάκι και να λύνονται πολλά από όσα σε ταλάνιζαν. Το απόγευμα θέλω την προσοχή σου στα οικονομικά, προσπάθησε να μην δανείσεις, να μην δανειστείς αλλά προφύλαξε περισσότερο τα αντικείμενά σου, τα δικαιώματά σου, για τυχόν απώλειες. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες και εσύ μπαίνεις σε μία περίοδο που θα αναδειχθεί το επάγγελμα σου και θα καταφέρεις κοινωνικά να πετύχεις αυτά που ποθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα οι καλύτεροι βοηθοί στις συναισθηματικές σου εξελίξεις, ιδίως αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε συναρπάσει, αρκεί να αρπάξεις έγκαιρα την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στην σχέση σου, έρχεται από έναν πολύ καλό σου φίλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, καταφέρνεις να αποδίδεις και να παράγεις σπουδαίο έργο μέσα από ομάδες! Οικονομικά, θα υπάρξει ξαφνική εύνοια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, κανείς δεν μπορεί να σταθεί αυτές τις μέρες εμπόδιο στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά και στην ανέλιξη της καριέρας σου αφού και σήμερα έχεις σπουδαίες ευκαιρίες ανάπτυξης. Τις απογευματινές ώρες περνάς μία προσωρινή πικρία και απογοήτευση από κάποιο άτομο του στενού σου περιβάλλοντος ή από κάποιο συνεργάτη, γρήγορα θα το ξεπεράσεις! . Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες, να αναμένεις χαρούμενες ειδήσεις για οικονομικά, αλλά και στα αισθηματικά σου ένα νέο έρωτα κάτω από περίεργες συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως σου είναι κάπως δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’ αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη και την αφοσίωση σου στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τοίχους, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω εγωισμού ή υπερηφάνειας, γιατί θα του δημιουργήσεις λάθος εντύπωση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αποφασιστικότητα σου να πετύχεις επαγγελματικά αλλά και η επιθυμία σου για δημόσια αναγνώριση, σε κάνουν τον απόλυτο νικητή στην καριέρα! Οικονομικά θα υπάρξει αρκετή εύνοια και κυρίως λόγω ορθής διαχείρισης χρημάτων!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, μία χαρούμενη Παρασκευή ανοίγεται μπροστά σου, υπάρχουν πολλά σχέδια που κάνεις για σήμερα αλλά και για τις μέρες που ακολουθούν, είσαι μέσα στο κέφι, την αισιοδοξία και σιγουρεύεσαι για κάποια ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Προσπάθησε μόνο να μην βιάζεσαι σε εργασιακές επιλογές και να μην υπέρ-φορτώνεις το πρόγραμμά σου! . Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες, βελτιώνοντας την ερωτική σου διάθεση, την ψυχολογία σου και … το πορτοφόλι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάσεις λεπτό, να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά! Η ανταπόκριση είναι πολύ πιθανή τώρα και τα μηνύματα που θα ανταλλάξεις μαζί του, θα σε κάνουν οπωσδήποτε να χαμογελάσεις! Αν θες κάτι τελείως νέο στην ζωή σου, φλέρταρε και γνώρισε κόσμο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις με ευκολία αρκετούς από τους στόχους σου, στον εργασιακό, αλλά και στον οικονομικό τομέα σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή ανακουφίζεσαι από την έκβαση κάποιων εργασιακών και οικονομικών σου υποθέσεων και ξαλαφρώνεις γιατί νιώθεις πιο σίγουρος για όλα όσα έπονται να ακολουθήσουν! . Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες, μπαίνεις λοιπόν σε μία περίοδο όπου η αισθηματική σου ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο, θα βελτιωθούν οι σχέσεις, οι συνεργασίες σου, αλλά θα βιώσεις πολύ περισσότερη αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με αρκετούς τρόπους, για την ειλικρίνεια και την πίστη του συντρόφου σου και επιπλέον θα έχετε άπειρες ευκαιρίες αλλά και… όρεξη, για καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, χρησιμοποίησε την ισχυρή ομολογουμένως γοητεία σου και τον ερωτισμό σου, ώστε να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν σπουδαίες και αρκετές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κυρίως με την βοήθεια άλλων ανθρώπων!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Παρασκευή η μέρα σου χτυπά στον ρυθμό του έρωτα και της συντροφικότητας. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και μπαίνουν σε μία πιο σταθερή τροχιά, ξεπερνάς παράπονα, γκρίνιες και αμφιβολίες, ενώ αφήνεις πίσω σου το πικρό παρελθόν που σε αδίκησε και φέρθηκε σκάρτα! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες, βελτιώνονται αισθητά την καθημερινότητά σου, την φυσική σου κατάσταση, αλλά και την εργασία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους, είναι έτοιμο να σου εκφράσει, τα αισθήματα του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά με ποικίλους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πας καλύτερα με συνεργάτες και συναδέλφους, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία! Οικονομικά, καλύτερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα και να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, οι ρυθμοί σου συνεχίζονται να είναι τεταμένοι και αυτή την Παρασκευή, προσπαθώντας να κλείνεις εκκρεμότητες και βαρίδια στην καθημερινότητά σου! Στην πορεία της ημέρας ανακουφίζεσαι για κάποιο ζήτημα οικογενειακό, ή ακόμα και από κάποια αδιαθεσία! Το απόγευμα καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σε ζορίζουν, σε αγχώνουν αλλά οι λύσεις που θα δοθούν θα είναι οι βέλτιστες. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες, εγκαινιάζοντας μία νέα «χρυσή εποχή» όμορφων εξελίξεων στα αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δώσεις σήμερα, τον καλύτερο σου εαυτό σε επάγγελμα και χρήμα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Επιτέλους Παρασκευή λες με χαρά σήμερα αγαπητέ μου Τοξότη και με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Κριού, το κέφι σου συνεχίζει να είναι αμείωτο και οι ευκαιρίες για καλοπέραση και ανεμελιά είναι πολλές. Το εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου λειτουργεί σταθεροποιητικά στα αισθηματικά σου, ενώ οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις της ημέρας θα μπορέσουν να φέρουν δέσμευση και υλοποίηση σχεδίων! Προσοχή χρειάζεται να δείξεις μόνο στην διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί κάποιος θα θελήσει να σε ξεγελάσει! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες, από αυτή την θέση θα εντείνει τον συναισθηματισμό σου αλλά θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις και τις οικογενειακές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις θετικές εξελίξεις και σε διακατέχει ενθουσιασμός και χαρά! Φλερτάρεις και μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να γοητεύσεις πολύ κόσμο, απλά με το πέρασμα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται ρομαντισμός, πάθος αλλά και εκπλήξεις ή δωράκια από τον σύντροφο! Σήμερα είναι σίγουρα η πιο ευνοϊκή μέρα, για να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις αρκετά έξοδα ανούσια και ίσως αύριο το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις αρκετά σπουδαία πράγματα στην καριέρα, με ιδιαίτερη ευκολία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Παρασκευή της εγρήγορσης θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ημέρας για σένα! Ηρεμείς ψυχολογικά από την τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων, αλλά και από την στήριξη της οικογένειας που σε βοηθά με κάθε τρόπο αυτό τον καιρό να ορθοποδήσεις και να δεις τα πράγματα θετικά! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες από αυτή την θέση θα προσφέρει καλές ευκαιρίες για επικοινωνίες, συναντήσεις, φλερτ, ενώ και στον οικονομικό τομέα μπαίνεις σε περίοδο προτάσεων και συζητήσεων που σε συμφέρουν πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως απογοητεύεις κάπως τον σύντροφο με την κυκλοθυμία σου και ίσως την γκρίνια σου! Πρώτα είσαι πολύ τρυφερός και ύστερα πολύ παραπονιάρης! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σήμερα, σε μία προσπάθεια για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα, αν θες την επανένωση σας και την μόνιμη επανασύνδεση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα υπάρξουν πολλές επιτυχίες και ευκαιρίες για πρόοδο! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά έξοδα, αλλά είσαι προετοιμασμένος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την Παρασκευή είσαι σε θετική διάθεση και θέλεις να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις αλλά και να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου! Δίνεις λύσεις σε φλέγοντα προβλήματά σου και συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα έπρεπε να ωριμάσουν και να φτάσουν στο σημείο να γίνουν πραγματικότητα! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθύες και βοηθά σημαντικά την τόνωση των οικονομικών σου! Το πορτοφόλι σου θα αρχίσει να γεμίζει και εσύ μετά από καιρό θα νιώσεις και πάλι αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θες να ασχοληθείς μόνο με αυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα, να σχηματίσεις κάποιες διαφορετικές απόψεις για την σχέση σου! Θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο, αλλά με την επικοινωνιακή σου ικανότητα, θα τον φέρεις με τα “νερά” σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί σήμερα να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, προκειμένου να πετύχεις! Οικονομικά, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες οικονομικές αλλαγές που θα προκύψουν ξαφνικά τώρα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την Παρασκευή η Αφροδίτη ο πλανήτης που συνδέεται με τα χρήματα αλλά και τα αισθήματα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου! Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται, σου δίνονται ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή, να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, να έλξεις κοντά σου αυτό που θέλεις και ποθείς. Παράλληλα σήμερα, καταφέρνεις και λύνεις ένα οικονομικό ζήτημα και κλείνεις κάποιες εκκρεμότητες που ήταν ευθύνη σου να τις διαχειριστείς! Η μέρα λοιπόν είναι αποδοτική και… απολαυστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει! Ενδεχομένως αυτό το πρόσωπο να σου δείξει σήμερα, έμπρακτα το ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα σου δίνει αρκετές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη του συντρόφου, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρη είναι η ικανοποίηση μέσα από τον χώρο της δουλειάς, αφού θα νιώσεις ξανά ασφαλής, λόγω συγκυριών! Η οικονομική σου σταθερότητα και ασφάλεια, είναι η προτεραιότητα σου και σίγουρα θα την πετύχεις, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη