Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Ιανουαρίου

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!



ΚΡΙΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Αγαπητέ μου Κριέ! Το νέο έτος ξεκινά με εσένα να επιζητάς να επιφέρεις στην ζωή σου την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά, για αυτό και επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο σε ότι είναι ουσιαστικό! Η μέρα ωστόσο είναι κατάλληλη για να εργαστείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου επικεντρώσου σε ότι είναι σημαντικό και έχει αξία για σένα και μην δίνεις αφορμές για γκρίνια, ζητώντας πάντα κάτι παραπάνω ή διαφορετικό από το ταίρι σου! Αν είσαι χωρίς σχέση είναι ώρα να αναγνωρίσεις την αξία σου και να πάψεις πλέον να κάνεις εκπτώσεις στην επιλογή συντρόφου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βάζεις υψηλούς στόχους τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σημαντικό όμως είναι να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για τις επιτυχίες που ως τώρα έχεις κατακτήσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Το 2023 κάνει το ποδαρικό του με εσένα να δίνεις πολύ περισσότερη έμφαση στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου και ακολουθείς με πάθος όλα όσα ορίζει η καρδιά σου! Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και δίνεις το 100% του εαυτού σου προκειμένου να κατακτήσεις ότι έχεις θέσει στόχο! Η μέρα σε ευνοεί να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες, να βελτιώσεις ζητήματα φυσικής κατάστασης, να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου! Προσοχή στα λάθη βιασύνης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η βασική ανάγκη της ημέρας είναι να νιώσεις ανεξάρτητος, να περάσεις καλά, να ζήσεις και πάλι την περιπέτεια και να σπάσεις μία και καλή την μονοτονία. Αυτό θα το πετύχεις, προσοχή όμως αν είσαι δεσμευμένος, γιατί οι κρίσεις ανεξαρτησίας που έχεις μπορεί να φέρουν καβγαδάκια. Αν είσαι ελεύθερος η μέρα ενδείκνυται για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλη την ενεργητικότητα για να προχωρήσεις μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ είναι από τις μέρες που μπορείς να προβάλεις πολύ καλά τον εαυτό σου, τις ικανότητές σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει στην εύρεση εργασίας, ή σε μία νέα επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη. Στον οικονομικό τομέα κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, χρειάζεται να προσέξεις στα παρορμητικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Την πρώτη μέρα του έτους έχει αρκετές απαιτήσεις από τον εαυτό σου κα θέλεις να αφήσεις πίσω σου, ότι έχει μείνει από το παρελθόν προκειμένου να καταπιαστείς με νέα πράγματα. Βρίσκεσαι σε εσωτερικό αναβρασμό, γιατί είναι πολλά τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου τα οποία σε έχουν κουράσει τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Επιζητάς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά ότι σε ενοχλεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις κάπως αδικημένος στα αισθηματικά σου αυτή την ημέρα ή και αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο θυσίες κάνεις , χωρίς να λαμβάνεις την ανταπόκριση που θα θελες. Προσπάθησε να μην θυματοποιείσαι αλλά να αποτραβηχτείς και από ανθρώπους ή καταστάσεις που σε βάζουν στο ρόλο του θύματος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διαθέτεις την εσωτερική δύναμη που σου είναι απαραίτητη για να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες αλλά και για να λύσεις επαγγελματικά ζητήματα που σε φόρτιζαν με στρες. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Σήμερα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ελεύθερος, ανεξάρτητος και απαλλαγμένος από όρια και κανόνες. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ζωηρή, δραστήρια, ενώ οι προτάσεις και τα καλέσματα από φίλους θα χαρίσουν την δική τους θετική ενέργεια σε αυτή την ημέρα! Διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις με πιο φιλελεύθερο και ανοιχτό πνεύμα και κρίνεις ότι έχει έρθει η ώρα να διασκεδάσεις πολύ περισσότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες προσδοκίες γεννιούνται αυτή την ημέρα στα αισθηματικά σου και μπορώ να πω ότι είσαι με ενθουσιασμό και εγρήγορση για να περάσεις καλά, χωρίς να καταπιέσεις τον εαυτό σου! Είτε είσαι σε σχέση,είτε περνάς περίοδο ελευθερίας η μέρα έχει την ανεμελιά και την καλοπέραση στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι φιλοδοξίες σου τονώνονται αυτή την ημέρα ενώ το πρωτοποριακό σου πνεύμα και η διάθεσή σου να εκσυγχρονίσεις την εργασία σου θα είναι στοιχεία που θα σε βοηθήσουν στην πρόοδό σου! Στα οικονομικά σου μην βιάζεσαι για σημαντικά νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Την πρώτη ημέρα του 2023 είσαι αρκετά φιλοδοξος και επεκτατικός αυτή την ημέρα, θέτοντας νέους στόχους και αφιερώνοντας όλη σου την ενέργεια σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον,τις προοπτικές ή ακόμα και το γάμο. Θέλεις να κάνεις το σωστό, το πρέπον, αυτό που είναι απαραίτητο να γίνει για να μπορείς να νιώθεις ότι επιτέλους ηρέμησες. Πιέζεσαι πολύ συναισθηματικά από τις εξελίξεις γύρω σου για αυτό οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι απότομες απαιτητικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επιζητάς την αποκατάσταση μέσα από την εξέλιξη μίας αισθηματικής ιστορίας, βλέποντας πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική ενός ερωτικού δεσμού! Δεν παύει να θυμώνεις όταν βλέπεις ότι δεν σου δίνεται αυτό που σου αξίζει ή που πραγματικά πρέπει να γίνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις το μεγάλο βήμα που θα σε οδηγήσει σε μία καλύτερη επαγγελματική προοπτική και η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο, αρκεί να δείξεις προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι αλλά να μην βιάζεσαι και εσύ από πλευράς σου για απαντήσεις! Στα οικονομικά συγκρατήσου σε σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! Το 2023 κάνει ποδαρικό με εσένα να δέχεσαι τις καλύτερες προοπτικές για να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου, να απολαύσεις την περιπέτεια, να κάνεις μία νέα αρχή αλλά και να δεις νέες προοπτικές να σου παρουσιάζονται. Αγαπητέ μου Λέοντα γεμίζεις με αυθορμητισμό, αισιοδοξία και εξωστρέφεια και επιτέλους απολαμβάνεις μία ημέρα που σε ανακουφίζει από δυσκολίες, έχει όμως και τα τυχερά της για να μπορέσεις να πας ένα βήμα παρακάτω την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι κατάλληλη για να δραπετεύσεις από την ρουτίνα με το ταίρι σου, για να κάνετε ένα ταξίδι ή για να το οργανώσετε ενώ είσαι πιο ανοιχτός να κουβεντιάσεις πιο χαλαρά και ανοιχτά κάποιες υποθέσεις που σας προβλημάτισαν, προκειμένου να ξεπεραστούν! Αν είσαι χωρίς σύντροφο η μέρα φέρνει ωραία γνωριμία μέσω του διαδικτύου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αξιοποίησε σήμερα το επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και τις ιδέες σου που μπορούν να σε βοηθήσουν στην περαιτέρω πρόοδο της εργασίας σου! Αν το επάγγελμα σου σχετίζεται με νομικά, τεχνολογία, τουρισμό, διαδίκτυο, τότε έχεις πολύ θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά τα νέα είναι ευχάριστα.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Το ένστικτό σου είναι πολύ ισχυρό την πρωτοχρονιά και οφείλεις να το εμπιστευτείς άμεσα, γρήγορα διώχνοντας κάθε φόβο ή ανασφάλεια που σου έχει δημιουργηθεί αυτό τον καιρό! Προσπάθησε για σήμερα τουλάχιστον να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου αλλά και από τους άλλους γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν συναισθηματικά ξεσπάσματα και καβγαδάκια, τα οποία θα μπορούσαν να αποτραπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις το μυαλό σου να επικεντρώνεται σε αρνητικές σκέψεις για τα αισθηματικά σου, γιατί με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένα δυσάρεστο κλίμα στον ερωτικό τομέα σήμερα.Άφησε στην άκρη ότι σε πίκρανε στο χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν σου επαρκούν αυτά που ήδη κατέχεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου απεναντίας σου εκδηλώνονται ανασφάλειες και φοβίες για το μέλλον και τη προοπτική τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Σύσφιξη σχέσεων σου υπόσχεται η σημερινή ημέρα, γεγονός που θα σε ικανοποιήσει αλλά θα σε κάνει να νιώσεις πιο δικαιωμένος, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι οι προσπάθειες που έκανες ως σήμερα τελικά έχουν την ανταμοιβή τους! Η μέρα είναι κατάλληλη για σου φύγουν οι αμφιβολίες για την εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας, αλλά και για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με ένα άτομο που παίζει ουσιαστικό ρόλο στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορεί να επανέλθει η σπιρτάδα του ενθουσιασμού αρκεί να μην βιαστείς να κρίνεις κάποιες καταστάσεις ή να αποφύγεις την καταπίεση προς το ταίρι σου! Αν είσαι χωρίς σχέση, τότε ένα νέο πρόσωπο θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις χώρο για κάτι νέο στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι ο καιρός να ανοιχτείς σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, να ακούσεις τις γνώμες και τις προτάσεις των άλλων αλλά και να δεχθείς στήριξη από έναν συνεργάτη που είναι σταθερός δίπλα σου! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις κάποια χρήματα από άτομο που διατηρείς μία μόνιμη συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, σήμερα παρακινείσαι να θέσεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά,να αλλάξεις τις συνήθειες σου να κόψεις επιβλαβείς χούγια (πχ άτσαλη διατροφή, κάπνισμα) και να φροντίσεις πώς θα ενδυναμώσεις περισσότερο τον εαυτό σου! Η μέρα σου είναι γεμάτη και από δραστηριότητες που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, ενώ οι εξελίξεις για θέματα εργασίας θα σε ενεργοποιήσουν άμεσα και γρήγορα να αναλάβεις δράση! Καταπολέμησε την τελειομανία σου που θα σε φορτίσει με έντονο στρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τέλειο δεν υπάρχει και αυτό θα πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου σήμερα ειδικά ..Θα λειτουργήσεις κάπως καταπιεστικά και επικριτικά απέναντι στο ταίρι σου προσπαθώντας να το βελτιώσεις. Αν δεν έχεις σχέση τότε θα χρειαστεί λίγο να ρίξεις τον πήχη προκειμένου να έχεις μία συντροφιά που θα μπορείς να περνάς καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις τις έννοιες της δουλειάς να σε αγχώσουν πρωτοχρονιάτικα! Η σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα σου προσφέρει ένα έξτρα κέρδος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Σήμερα δίνεις έμφαση σε θέματα που αφορούν την ψυχαγωγία, τον έρωτα, τα παιδιά αλλά και τα δημιουργικά σου πλάνα! Αφήνεις για λίγο στην άκρη τον φόρτο των υποχρεώσεων και λειτουργείς γενναιόδωρα απέναντι στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους! Η μέρα είναι κατάλληλη για μία κούρα ομορφιάς, για μία ερωτική εξέλιξη που θα σε συναρπάσει αλλά και για ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά όπου θα μπορέσετε να περάσετε καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα κατάλληλη για ερωτικό ραντεβού, γνωριμία, φλερτ, συναισθηματική έκφραση και εκπλήρωση ερωτικών σχεδίων! Το ερωτικό μενού είναι άκρως απολαυστικό για σένα σήμερα, αρκεί να κάνεις τις επιλογές που θα ικανοποιήσουν όλες σου τις αισθήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόοδο στην δουλειά σου θα έχεις σήμερα, αν ο κλάδος σου σχετίζεται με την τέχνη, το θέαμα, την ομορφιά ή τα παιδιά! Στα οικονομικά κάνεις τις σπατάλες σου αλλά τις απολαμβάνεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Μέρα κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις πιο προσωπικές σου υποθέσεις αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την οικογένεια! Έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις τις βάσεις σου, να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάς και να νιώσεις παραπάνω ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις λύσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση διαβίωσής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες εκφράζονται όμως παρορμητικά, εκρηκτικά και έντονα ενώ στην προσπάθειά σου να προστατεύσεις την σχέση σου ή το σύντροφό σου μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά καταπιεστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις την ψυχή σου στην εργασία σου και η οι κόποι σου θα ανταμειφθούν για αυτό θα πρέπει να καταπολεμήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες. Προσοχή στα παρορμητικά έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για να πάρεις νέες αποφάσεις αλλά και για να εφαρμόσεις σκέψεις και ιδέες που τριγύριζαν εδώ και καιρό στο μυαλό σου! Μία συμφωνία μπορεί να προχωρήσει με ευνοϊκούς όρους για σένα για αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τολμήσεις σε μία επικοινωνία! Η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις, μετακινήσεις, αλλά και για καθάρισμα του μυαλού από δυσάρεστες σκέψεις που σε κρατούσαν πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα βελτιώνεται η επικοινωνία με το ταίρι σου και υπάρχει μία πιο χαλαρή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Μικρές αποδράσεις, εξόδους και ευχάριστες δραστηριότητες θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση η μέρα είναι άψογη για φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα υπάρχει ο ενθουσιασμός να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια, ενώ διαπραγματεύεσαι νέες συνεργασίες οι οποίες κρίνονται υπέρ σου! Στα οικονομικά σου είναι η ώρα να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη